Фитнес

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладават :D От това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Ами Ники не знам колко посещения искаш да правиш на месец, но има фитнеси , където картите са по 10-12 лв за 8 посещения на месец и условията са сравнително добри. Мисля ,че и сам може да изчислиш правопропорционално как се дигат цените като се дигат и посещенията.
The_undisputed
В началото бе словото

Мнение от The_undisputed »

Както и да е момчета. Аз вече бях в студентски град и се настаних. Намерих си и зала 16 лв 16 посещения на месец... което ме устроива. Благодаря се пак за информацията. :lol:
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

The_undisputed написа:Както и да е момчета. Аз вече бях в студентски град и се настаних. Намерих си и зала 16 лв 16 посещения на месец... което ме устроива. Благодаря се пак за информацията. :lol:
Къде се пада тая зала-аз мисля малко поечко да повисявам,ама все пак
The_undisputed
В началото бе словото

Ами аз не съм от сф и не мога да ти я обясня точно ама в студентски град... Някаде по пътя за манията беше( мъничката мания не тая дет е до зимния дворец ) ... и имаше някъв студентски стол до тая зала ... маи беше на ТУ стола ... ама нищо повече не мога да ти кажа. :? :? :?
Аватар
Lo_Ridah
В началото бе словото

Мнение от Lo_Ridah »

The_undisputed написа:Ами аз не съм от сф и не мога да ти я обясня точно ама в студентски град... Някаде по пътя за манията беше( мъничката мания не тая дет е до зимния дворец ) ... и имаше някъв студентски стол до тая зала ... маи беше на ТУ стола ... ама нищо повече не мога да ти кажа. :? :? :?
10x и тва стига да я намеря :wink:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

И аз трябва да търся зала а не съм от София. Ще видим, ако има близо до Студенски град някъде такава ще ме устройва защото поне за начало ще съм близо в района предполагам! :wink: Поздрави на всички фитнес маняци!
Изображение
The_undisputed
В началото бе словото

Да в студентски град близо до главната улица има фитнес зала пич споко... Благодаря за поздравите. :D :D :D
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Супер ще го имам в предвид. Като пристигна през следващата седмица ще я издиря аз! 8)
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Има ли някой ,който е практикувал тва като спорт в СУ ,за да сподели дали си струва да се запише?
Аватар
stefaniq_
В началото бе словото

Мнение от stefaniq_ »

castelo написа:Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладават :D От това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
Колко струва фитнеса в тази зала?ти от кога ходиш в него и колко пъти седмично го посещаваш?
"Злият човек прилича на въглен!Ако не те изгори, ще те очерни".
Анархазис
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

stefaniq_ написа:
castelo написа:Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладават :D От това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
Колко струва фитнеса в тази зала?ти от кога ходиш в него и колко пъти седмично го посещаваш?
тъкмо и аз мислех да поразпитам за тая зала,че ме заинтригува :lol: близо до СУ и предимно женска-точно това си търсех :D само ако можеш освен за цената да обадиш и на коя улица и номер се намира,че да мога да я открия ще съм ти мн благодарна :wink:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Аз трябва да намеря някоя по евтина защото ако имам време ми се ходи поне ти пъти в седмицата. Макар че ако има една до СУ, може поне поглед да и метна, дайте адрес, ако някой знае! 8)
Изображение
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ами аз не съм тренирала към су,но съм ходила няколко пъти в залата им...не е нищо особено,определено не е луксозно,каквато някой писа,че си търсил,но поне за момичета според мен е достатъчно...
A Mind is a terrible thing to waste!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Mira написа:
stefaniq_ написа:
тъкмо и аз мислех да поразпитам за тая зала,че ме заинтригува :lol: близо до СУ и предимно женска-точно това си търсех :D само ако можеш освен за цената да обадиш и на коя улица и номер се намира,че да мога да я открия ще съм ти мн благодарна :wink:
Залата се намира в една нова офис сграда до 133то СОУ на улица Х. Димитър (перпендикулярна на бул. В. Левски). Има надпис "Атама". Не помня колко беше цената на една тренировка, но аз си купувам карта за 10 тренировки за 30лв. Мисля че имаше и месечни, не съм ходил от началото на лятото. Иначе ходех 3 пъти седмично. Хубавото на залата е че е спокойно, ходят малко хора, почти всички са жени. Уредите са нови, има барче, сауна, солариум, IR кабина, ТВ и т.н.

Ето карта. Улица Х. Димитър, до 133 СОУ.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”