Фитнес
Модератори: ники, Methuselah
-
The_undisputed
- В началото бе словото
-
The_undisputed
- В началото бе словото
- Lo_Ridah
- В началото бе словото
10x и тва стига да я намеряThe_undisputed написа:Ами аз не съм от сф и не мога да ти я обясня точно ама в студентски град... Някаде по пътя за манията беше( мъничката мания не тая дет е до зимния дворец ) ... и имаше някъв студентски стол до тая зала ... маи беше на ТУ стола ... ама нищо повече не мога да ти кажа.![]()
![]()
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
The_undisputed
- В началото бе словото
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Колко струва фитнеса в тази зала?ти от кога ходиш в него и колко пъти седмично го посещаваш?castelo написа:Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладаватОт това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
"Злият човек прилича на въглен!Ако не те изгори, ще те очерни".
Анархазис
Анархазис
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
тъкмо и аз мислех да поразпитам за тая зала,че ме заинтригуваstefaniq_ написа:Колко струва фитнеса в тази зала?ти от кога ходиш в него и колко пъти седмично го посещаваш?castelo написа:Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладаватОт това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Залата се намира в една нова офис сграда до 133то СОУ на улица Х. Димитър (перпендикулярна на бул. В. Левски). Има надпис "Атама". Не помня колко беше цената на една тренировка, но аз си купувам карта за 10 тренировки за 30лв. Мисля че имаше и месечни, не съм ходил от началото на лятото. Иначе ходех 3 пъти седмично. Хубавото на залата е че е спокойно, ходят малко хора, почти всички са жени. Уредите са нови, има барче, сауна, солариум, IR кабина, ТВ и т.н.Mira написа:тъкмо и аз мислех да поразпитам за тая зала,че ме заинтригуваstefaniq_ написа:Колко струва фитнеса в тази зала?ти от кога ходиш в него и колко пъти седмично го посещаваш?castelo написа:Аз ходя в една зала близо до СУ и мисля да продължа там. Няма много хора, залата е малка, но модерна, жените преобладаватОт това което прочетох тук за фитнеса в СУ напълно ме разубедихте за него.
близо до СУ и предимно женска-точно това си търсех
само ако можеш освен за цената да обадиш и на коя улица и номер се намира,че да мога да я открия ще съм ти мн благодарна
Ето карта. Улица Х. Димитър, до 133 СОУ.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет