Какво сънувате?
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Какво сънувате?
Хайде казвайте -няма да ви искам пари за тълкуване(щот' не тълкувам иначе охаа
)
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Получаваш една виртуална бира от мен ако ми разтълкуваш последния сън:
Банална история – астероид ще удря земята. Различното, обаче е, че този път спасение няма – наистина ще я удари. Аз и още няколко души (нямам спомен кои) седим в някакъв изоставен ресторант с голяма витрина и чакаме до края на деня, за да дойде пустият му астероид и да ни помете. Изключително реалистично усещане – не ми пукаше особено, че ще пукна, щото беше ясно, че друг вариант не се предвижда. Въпреки това ми беше доста нервно. Почнахме да си признаваме един на друг колко се радваме, че сме били заедно, само че преди да сме приключили с тази процедура забелязахме през големия прозорец на фона на черното небе нещо като огнена топка – приближаваше се много бързо – разбира се точно към нас – и след около 5 секунди ни удари. Умряхме. Не се събудих. Почнах да се чудя как така след като съм умрял мога да се чудя. Поблъсках си още малко главата и след като не постигнах задоволителен резултат се събудих.
Банална история – астероид ще удря земята. Различното, обаче е, че този път спасение няма – наистина ще я удари. Аз и още няколко души (нямам спомен кои) седим в някакъв изоставен ресторант с голяма витрина и чакаме до края на деня, за да дойде пустият му астероид и да ни помете. Изключително реалистично усещане – не ми пукаше особено, че ще пукна, щото беше ясно, че друг вариант не се предвижда. Въпреки това ми беше доста нервно. Почнахме да си признаваме един на друг колко се радваме, че сме били заедно, само че преди да сме приключили с тази процедура забелязахме през големия прозорец на фона на черното небе нещо като огнена топка – приближаваше се много бързо – разбира се точно към нас – и след около 5 секунди ни удари. Умряхме. Не се събудих. Почнах да се чудя как така след като съм умрял мога да се чудя. Поблъсках си още малко главата и след като не постигнах задоволителен резултат се събудих.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Определено странни и безумни(например веднъж сънувах, че съм кентавър и ми беше много трудно да си движа задните крака
), даже и кошмарите ми са такива. Интересното е, че много често осъзнавам, че сънувам-примерно сънувам нещо гадно и в съня си казвам "Абе не може да бъде, това е сън и като се събудя няма да е вярно"
Също така ми се повтарят сънища-много. Преди време сънувах страшно много футболни сънища, сега повече еротични

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Опитвам се да сънувам т. нар. лусид дриймс. Сънищата, в които човек съзнава, че сънува, владее съновното си тяло и може да постигне волева интеракция със света, който сънува. Досега не съм имал чисто преживявяване от подобно естество
, но пък и не съм опитал още всички възможни техники.
Сънувате ли лусид дриймс и с кои техники се получава при вас? Или пък имате дарбата да ги сънувате без странична подготовка?
Сънувате ли лусид дриймс и с кои техники се получава при вас? Или пък имате дарбата да ги сънувате без странична подготовка?
- Гост
- Пишеща машина
Ти правиш психическа подготовка преди да заспишAsahi написа:Опитвам се да сънувам т. нар. лусид дриймс. Сънищата, в които човек съзнава, че сънува, владее съновното си тяло и може да постигне волева интеракция със света, който сънува. Досега не съм имал чисто преживявяване от подобно естество, но пък и не съм опитал още всички възможни техники.