Там е слободия. Тренъорите не си дават много зор да идват, но пък пишат шестици без проблемmilady написа:чувала съм, че в СУ се предлага фехтовка като спорт...много съм запалена, някой може ли да даде инфо по този въпрос?10х предварително!
отзиви за различните спортове - от първа ръка
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: фехтовка??

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Можеш!Имам колеги точно оттам ,които ми казваха , че си идват на свободно,само заради фитнес уредите...Ама по едно време бяха забранили (ужким) достъпа за външни лица.Мисля , че това отпадна.Хората са разбрани там,не правят проблеми.В най - лошия случай си вземи бележка от личния лекар,за да посечаваш кинезитерапия,мяма да ти откажат! 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми аз не че знам много, ама съм била на едно тяхно занимание, т.е. хванах краяГост написа:нищо не знам![]()

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Каланетиката...да не я обиждам ама е доста скучно нещо поне за мен...правиш 5 упражнения цяла година правят се бавнооо бавнооо...до втръсванеEve написа:Някой знае ли как е фитнеса или каланетиката в СУ? Кое е по-добрия вариант?
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
ОФ-ТОПИК:
Немския е един от най-лесните езици които знам или ще уча. Фонетиката е елементарн; има точно 20 буквосъчетания които трябва да се научат и всеки може да чете на немски. Единствената особеност на синтаксиса е че има обратен словоред, който вярно че често се прилага, но е един и същ навсякъде. Морфологията пак е лесна; род имат думите в повечето езици, както и на български; падежите също са лесни почти едно към едно с тези на руски, където има и два повече. А да не говорим че някой от балтийските езици имаше 16 падежа. И въобще цялата немска граматика може да се подреди в табличка заедно с изключенията! По-лесен език от немския не знам (а и ме кефи как звучи)!!!moonlight написа:kato kazah gaden , imah predvid 4e e truden da se nau4i...