Любимо първенство?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Кое е любимото ви футболно първенство?

Анкетата свършва на 21 Дек 2006, 12:46

Българската А група
4
12%
Английската Висша лига
13
38%
Френската Лига 1
1
3%
Германската Бундеслига
1
3%
Испанската Примера дивисион
4
12%
Италианската Серия А
9
26%
Холандската Ередивизие
0
Няма гласували
Португалската Суперлига
0
Няма гласували
Друго първенство
2
6%

Общо гласове: 34

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

El_Salvador написа:
На мен лично италианското първенство ми е любимо.Форца Ювентус !
Серия Б ти е любимото първенство? :wink:
Италианското първенство не е само Серия А.Затова не уточних.Иначе се радвай,че Юве не е в елита да ви надупи червено - черните задници ! :D М/у другото всички знаем,че колкото мачове са уреждали бианконерите,толкова,че и повече са уреждали и росонерите,просто Ювентус нямаше министър-председател за презитент и нямаше как да се измъкне от закона,както Милан !
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Тва че левите,които дойдоха на власт са по-добре настроени към Морати всичко го знаят.Естествено,че Юве ще изгори при положение,че са шампиони.Едва ли Интер ще направи така,че кръвният враг(знаеш кой) да вземе титли.А относно титлите не знам защо се чудиш кой колко има при положение,че ти сам каза,че Милан се мъчат с малките отбори.Не смятам,че Арсенал и Ливърпул(единият вицешампион на Европа,а другият европейски шампион в последните две години) са анонимковци в Европа,но всеки си има мнение и аз уважавам твоето !

P.S. Анонимкото Ливърпул победи именно Милан на финала през 2005 като го обърна за едно полувреме.Предполагам си гледал мача !

Ювентус това значи Италия !!!
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Леле,момчета,вместо да влагате толкова много страст в спора,правете секс! :D
Може да вървя бавно, но никога назад!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

El-Salvador,аз съм сигурен,че всеки от нас може да излага аргументи в своя полза колкото си иска.Не само Юве се мъчи със слаби отбори в ШЛ.Милан също го прави,но си прав,че тва не е тема за Ювентус и Милан,а и ако сме честни едва ли някой ще убеди другия,че неговият отбор е по-велик.Искам само да знаеш,че аз уважавам феновете независимо от кой отбор са,защото те мислят като мен,само че за любимия отбор.Не искам да се карам с никой,а още по-малко с хора от форума.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Elektra написа:Леле,момчета,вместо да влагате толкова много страст в спора,правете секс! :D
Скъпа Електра,уверявам те че сексът не ни липсва !!!Просто футболните емоции и любовтта към любимия отбор ни карат да забравим всякакви задръжки,без да нарушаваме добрия тон разбира се !
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

THE_PARASITE написа:
Elektra написа:Леле,момчета,вместо да влагате толкова много страст в спора,правете секс! :D
Скъпа Електра,уверявам те че сексът не ни липсва !!!Просто футболните емоции и любовтта към любимия отбор ни карат да забравим всякакви задръжки,без да нарушаваме добрия тон разбира се !
Знам,аз само се шегувах :wink:
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз съм тотален фен на английския и немския футбол и техните елинти първенства. Просто съм почитател на играта с много пасове, бързо разиграване на топката, мълниеносни контри, атакуващ и най-важното - физически футбол, защото считам, че за да биеш освен психическа подготовка, трябва да си силен физически. Не ми харесва Серия А, защото всеки път като почна да им гледам мач мача свършва само с 1 вкаран гол или без - просто това катеначо, дето са го измислили жабарите убива футбол (и то с голям успех - вижте гърците как сега са европейски шампиони, макар и треньора им да е немец). Ако трябва да казвам любими отбори - фен съм на Ливърпул и Волфсбург, а след като половината арогантни играчи се махнаха Манчестър Юнайтед взеха да ми стават симпатични. Иначе съм 100% анти-Челси и анти-Байерн (освен когато представят немския футбол в ШЛ, тогава правя изключение).
ИзображениеИзображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

hazel написа:а след като половината арогантни играчи се махнаха Манчестър Юнайтед взеха да ми стават симпатични.
Кои по-точно имаш предвид?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ами преди много празех Дейвид Бекъм, Рой Кийн, Дуайт Йорк, Анди Коул, Пол Скоулс, Гари Невил и Райън Гигс (просто тяхната арогантност, граничеща може-би с тази на Мауриньо, мислейки се за едва ли не най-добрите на света, не ми се нравеше), ама сега повечето от тях ги няма вече в отбора, а останалите са стари и резерви.
ИзображениеИзображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

В Юнайтед винаги е имало играчи с твърди характери. Е, вярно е, че може и малко арогантни да са някои от гореспоменатите, но в границите на допустимото (за Рой Кийн съм съгласен донякъде).
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Абе то едно е твърд характер, друго е нагло поведение. Рой Кийн повече го оправдавам, постът, на който играе е такъв, че предполага човек със здрави нерви, ама примерно много мразя онзи рецидивист Пол Скоулс, който не може да рита топката, а само съперника.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”