Поемате ли инициативата ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е айде да не се месим чак толкова грубоflyhouse написа:Я дай да се събереме всички тука, аз ще посъбера моите здравеняци и да му кажаме кво-що.
егати нещастниците има в тоя свят...
Мол, ако наистина нещата излезнат извън контрол и имаш нужда от "здравеняци" - свиркай
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Мол, единственото което можеш да направиш в случая е да го игнорираш напълно. Човекът е УБЕДЕН, ЧЕ СИ ВЛЮБЕНА В НЕГО И МУ ИГРАЕш ВЪРТЕЛИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ НЕДОСТЪПНА, ТА ДА МУ Е ПО-СЛАДКО ПОСЛЕ. Докато му отговаряш на него и на семейството му по някакъв начин, дори и да е с "не", той ще мисли, че просто му се глезиш. Игнорирай ги напълно, не вдигай телефона, не отговаряй на смс, не хода на срещи, дори и да се кълне, че е за последно. Нищо, все едно не съществуват! Това е единственият начин! Другото, което може да помогне е да помолиш приятел, с повечко свободно време, да е постоянно край теб. Да не вървиш никога сама. И да демонстрираш публично, че той ти е повече от приятел. Комбинацията от двете е най-ефикасното лекарство в случая, повярвай! Иначе отърване няма.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Много добре казано. Баси за по-малко от ден ме нямаше тука и какви чудесии са станали. пича иска да играе твърдо, в такъв случай трябва да се изискват твърди мерки за контра. Значи Мол, недей откача моля те, в случаят майка му, баща му и цялата рода не са виновни, този явно не е наред като цяло за да прибягва до такива мерки. Не мога да разбера, нали уж всичко беше приключило и се бяхте разбрали като големи хора да няма повече такива глупости. Но явно и такива тъпаци има, дори и да е влюбен наистина както казах и преди това е вид любов, която не става прекалено е и трябва да се игнолира както ХИН ти казва. Тъкмо преди ден ти писах в ЛС че се радвам че всичко свърши по-бързо от колкото очаквах и ето че песимизма ми пак се оправда да се еба, значи. Не ходи на срещата, все някак ще се отскубнеш.- Това от негова страна са последни отчаяни мерки трябва да се прикърши скоро. Иначе не намразвай бракът, като цяло заради образи като този, веднъж преключи ли това в бъдеще се надявам че ще намериш правилният човек, и с негова помощ ще забравиш всички мизерии които сега стават. Подкрепям изцяло последният пост като съвет и затова него цитирам, УСПЕХ!Мол, единственото което можеш да направиш в случая е да го игнорираш напълно. Човекът е УБЕДЕН, ЧЕ СИ ВЛЮБЕНА В НЕГО И МУ ИГРАЕш ВЪРТЕЛИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ НЕДОСТЪПНА, ТА ДА МУ Е ПО-СЛАДКО ПОСЛЕ. Докато му отговаряш на него и на семейството му по някакъв начин, дори и да е с "не", той ще мисли, че просто му се глезиш. Игнорирай ги напълно, не вдигай телефона, не отговаряй на смс, не хода на срещи, дори и да се кълне, че е за последно. Нищо, все едно не съществуват! Това е единственият начин! Другото, което може да помогне е да помолиш приятел, с повечко свободно време, да е постоянно край теб. Да не вървиш никога сама. И да демонстрираш публично, че той ти е повече от приятел. Комбинацията от двете е най-ефикасното лекарство в случая, повярвай! Иначе отърване няма.

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Xin i Silwer,
няма да намразвам брака, естествено, Силвър , как иначе
вече започвам да си мисля, че всичкото това този човек ог прави от спортната злоба, което пък ме навежда на най-доброто възможно нещо, което мог ада направя
[/quote]
няма да намразвам брака, естествено, Силвър , как иначе
вече започвам да си мисля, че всичкото това този човек ог прави от спортната злоба, което пък ме навежда на най-доброто възможно нещо, което мог ада направя
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Хммм, след всичко изчетено, аз лично съм на мнение, че тоя пич просто е прекалено горделив и не може да приеме фактът, че ти си го отрязала. При това далеч преди историите с пръстени и бракове...
Коктейл, ти сама каза, че той бил от типа мачо. Е, ти не си му вързала още в началото, при което той измисля тоя целия сценарии с цел просто да си докаже, че е най-най.
Спри да бъдеш миличка и добричка и да мислиш за това дали го нараняваш и т.н., при условие, че може и да не е искрен. Пък и той вече е прибегнал до тежката артилерия, така че давай смело и ти!
Коктейл, ти сама каза, че той бил от типа мачо. Е, ти не си му вързала още в началото, при което той измисля тоя целия сценарии с цел просто да си докаже, че е най-най.
Спри да бъдеш миличка и добричка и да мислиш за това дали го нараняваш и т.н., при условие, че може и да не е искрен. Пък и той вече е прибегнал до тежката артилерия, така че давай смело и ти!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
много ми е трудно да разбера докъде да бъда добра
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- izvynzemno
- Пишете, о, братя