Културология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Не съм от вашата специалност, но първо "всички" се събират в аулата, която е доста малка и ако не отидете по-рано няма дори да успеете да влезете. Следва събирането по факултети, за философския то обикновено е в 65, запознаване с деканското ръководство и т.н. и най-накрая, събиране по специалности, където ви и раздават студентските книжки 
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
- sudoku_girl
- В началото бе словото
- protuberance
- В началото бе словото
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Πлами, как си призна веднага, че си от НГДЕК!protuberance написа:Здравейте! Казвам се Пламена и също ще съм Iви курс културология тази година. Влязох с дипломна работа от НГДЕК ( Класическа гимназия, София ), защото тя има статут към СУ...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- protuberance
- В началото бе словото
Ами да ти кажа, нямам скруполи в това отношение, защото само ние си знаем какъв зор е това влизане с дипломните и как може да ти излезе направо през носа...Все пак сме проявили не по-малко старание от другите, така че който иска да се сърди
Впрочем заподозрях те, че си ти заради аватара, ама реших, че е някакво съвпадение 
- feichka
- Форумно зомби
Абе, то и аз нямам скруполи, знаем си верно какъв зор е, ама не ми се спореше с 1000 човека.protuberance написа:Ами да ти кажа, нямам скруполи в това отношение, защото само ние си знаем какъв зор е това влизане с дипломните и как може да ти излезе направо през носа...Все пак сме проявили не по-малко старание от другите, така че който иска да се сърдиВпрочем заподозрях те, че си ти заради аватара, ама реших, че е някакво съвпадение
- protuberance
- В началото бе словото
Виж, за мен това, че с дипломна работа се влиза само с 6.00, а с изпит може да влезеш и с 5, че даже и с по-малко за някои специалности, с е достатъчно доказателство какви усилия коства дипломната и че тя си тежи на мястото
Ами моите бъдещи колеги досега не са се показали обидени от този факт, надявам се и за в бъдеще да е така 
- sudoku_girl
- В началото бе словото
- protuberance
- В началото бе словото
- feichka
- Форумно зомби
Последно се намесвам в темата.protuberance написа:Виж, за мен това, че с дипломна работа се влиза само с 6.00, а с изпит може да влезеш и с 5, че даже и с по-малко за някои специалности, с е достатъчно доказателство какви усилия коства дипломната и че тя си тежи на мястотоАми моите бъдещи колеги досега не са се показали обидени от този факт, надявам се и за в бъдеще да е така