Културология

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Не съм от вашата специалност, но първо "всички" се събират в аулата, която е доста малка и ако не отидете по-рано няма дори да успеете да влезете. Следва събирането по факултети, за философския то обикновено е в 65, запознаване с деканското ръководство и т.н. и най-накрая, събиране по специалности, където ви и раздават студентските книжки :)
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Мерси за информацията :blob7:
Където човекът се смее,
там дяволът губи силата си
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Само за инфо 65 зала = ~220 места. Не знам пак дали ще се съберем всичко от ФФ там :lol:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Срещата е само за първи курс, а и не всички ходят, обикновено дори не се пълни :)
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Имах предвид, че пак не би трябвало да стигнат местата за първокурсниците от ФФ. Смятах, че ще има по-голям интерес към откриването, но ще се доверя на твърдението ти. :)
Аватар
protuberance
В началото бе словото

Мнение от protuberance »

Това за 65 аудитория го знам от един приятел 3 курс социология, много сме за там, но все пак...Тези дни ако имам път към СУ, ще намина да проверя дали ще ми дадат книжката и ще питам и за 2ри, ако има инфо, ще кажа ;)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

protuberance написа:Здравейте! Казвам се Пламена и също ще съм Iви курс културология тази година. Влязох с дипломна работа от НГДЕК ( Класическа гимназия, София ), защото тя има статут към СУ...
Πлами, как си призна веднага, че си от НГДЕК! :lol: Аз до последно мълчах, че има някои, които не се радват изобщо, че съществуват хора влезли с дипломна работа. :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
protuberance
В началото бе словото

Мнение от protuberance »

Ами да ти кажа, нямам скруполи в това отношение, защото само ние си знаем какъв зор е това влизане с дипломните и как може да ти излезе направо през носа...Все пак сме проявили не по-малко старание от другите, така че който иска да се сърди :) Впрочем заподозрях те, че си ти заради аватара, ама реших, че е някакво съвпадение :)
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

protuberance написа:Ами да ти кажа, нямам скруполи в това отношение, защото само ние си знаем какъв зор е това влизане с дипломните и как може да ти излезе направо през носа...Все пак сме проявили не по-малко старание от другите, така че който иска да се сърди :) Впрочем заподозрях те, че си ти заради аватара, ама реших, че е някакво съвпадение :)
Абе, то и аз нямам скруполи, знаем си верно какъв зор е, ама не ми се спореше с 1000 човека. :) Имам си един, обаче, с който диспутите продължават и до сега. :) Иначе, аз съм - бебеман, какво да се прави. :lol: :oops:
Аватар
protuberance
В началото бе словото

Мнение от protuberance »

Виж, за мен това, че с дипломна работа се влиза само с 6.00, а с изпит може да влезеш и с 5, че даже и с по-малко за някои специалности, с е достатъчно доказателство какви усилия коства дипломната и че тя си тежи на мястото ;) Ами моите бъдещи колеги досега не са се показали обидени от този факт, надявам се и за в бъдеще да е така ;)
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Здравейте колеги и килежки, казвам се Миряна и ще съм първи курс културология :) Тя ми беше на второ място...абе много се надявам да бъде супер във всяко едно отношение :)
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

опа...извинявам се за грешката КОЛЕЖКИ :)
Аватар
sudoku_girl
В началото бе словото

Мнение от sudoku_girl »

Andie написа:опа...извинявам се за грешката КОЛЕЖКИ :)
Дам, колегите явно са срамежливи, няма ги никакви :D :wink:
Където човекът се смее,
там дяволът губи силата си
Аватар
protuberance
В началото бе словото

Мнение от protuberance »

Абе аз познавам двама колеги, много са печени, да знаете ;) (това беше платена реклама ;) )
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

protuberance написа:Виж, за мен това, че с дипломна работа се влиза само с 6.00, а с изпит може да влезеш и с 5, че даже и с по-малко за някои специалности, с е достатъчно доказателство какви усилия коства дипломната и че тя си тежи на мястото ;) Ами моите бъдещи колеги досега не са се показали обидени от този факт, надявам се и за в бъдеще да е така ;)
Последно се намесвам в темата. :) И при моите колеги проблеми засега няма, но нали ти казвам - не ми се занимаваше с разни хора. :) Иначе, че тази дипломна е зор - не е лъжа. НПМГ влизат с 5.50 и дипломни, а ние 6.00 трябва да имаме...Финито!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”