Лелееее, ние ще напълним социологията с ФЖМКари. Дупе да им е яко.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Айде Wellcome и от мен! Направо се пренаселихме и това е мн хубаво! И аз съм от тези които се надяват да се занимават с Журналистика и мас медии като бонус към Социологията за това се надявам да не е вярно че не мога да запиша втора спеиалност в ФЖМК!
Знаете ли дали вие сте от тази бройка коята е в статистикана на кандидатсващите тази година или сте по други статистики?
А иначе Предлагам тази идната седмица да се съберем на по кафе вечер след 7 например вторник как ви се струва? отново в No name например?
Хей, аз пък искам да направя точно обратното, започвам социология и се надявам някак да го съчетая с журналистика по-нататък, защото това си ми е детска мечта
Здрасти. Аз уча в Журналистическия факултет ( ФЖМК ) 3 курс, сега ще бъда и с вас. Не искам да те разочаровам,но във ФЖМК няма възможност за втора специалност, т.е. не можеш да пробваш за нито една от 3-те, но дано нещата се променят до тогава де. Стискам палци!!! Хайде до скоро виждане целувки на всички
Ееееее,а аз така се надявах Абе,щом ми е толкова мерак все някога някак ще измисля нещо,за да уча и това
За срещата-тоз път и аз съм на линия!!!Вторник е ок за мен.
@chloe:Маги,тва ти ли си?
Има вечерни курсове по журналистика в журналистическия мисля, но скоро не съм се интересувала. Поне когато питах, ти даваха диплома за специалист и таксите бяха 400 лв на семестър.
Ееееее,а аз така се надявах Абе,щом ми е толкова мерак все някога някак ще измисля нещо,за да уча и това
За срещата-тоз път и аз съм на линия!!!Вторник е ок за мен.
@chloe:Маги,тва ти ли си?
еми дано да се променят нещата до тогава, но последните години нямаше никакви бройки за ФЖМК, по втория начин може да не е невъзможно
"Всички сме ангели само с едно крило и можем да летим единствено като се
прегърнем един друг."
а някой дали може да внесе повече яснота относно това кога, къде и от колко часа трябва да бъдем за откриването на академичната година? сигурно има писано някъде по форума, ама ми се ще да попитам и тук. мерси предварително.
What you take won't kill you but careful what you're givin'...
ми дуду според мен няма смисъл ако сме си само двете....ако някой пише до утре по обяд ще астяне ама иначе отпада и 6е се видим на 3ти.....ама то и аз незнам какво и кога точно!!!
Alma написа:ми дуду според мен няма смисъл ако сме си само двете....ако някой пише до утре по обяд ще астяне ама иначе отпада и 6е се видим на 3ти.....ама то и аз незнам какво и кога точно!!!
Колеги за мое огромно съжаление пропуснах всички възможни срещи които организирахте а много бих искала да се запознаем възможно най-бързо ..чакането не е работа хайде всички задружно да измислим ден и час