Социални дейности?:)
Модератор: Boromir
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Я как сте се разписали докато нямам нет...
Това за откриването и аз го видях,таа какво ще се разберем?
Идеята за кафе на плюшеното мече не е лоша,но трябва да се разбереме допълнително.А корниман,със какво Зори имаш среща преди това? Защото ако е със Зорница,и аз имам
Това за откриването и аз го видях,таа какво ще се разберем?
Идеята за кафе на плюшеното мече не е лоша,но трябва да се разбереме допълнително.А корниман,със какво Зори имаш среща преди това? Защото ако е със Зорница,и аз имам
Да проклинаш че розата има бодли
или да се радваш че бодлите имат роза?
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
А може и да се видиме на попа-там също има едно готино кафенце а именно Енерджи.
Значи аз предлагам да си направиме среща на 2-ри в 12:00 на попа(или на библиотеката ако някой не знае къде е попа) да удариме по едно кафе и от там да ходиме на откриването. Казвайте!
Значи аз предлагам да си направиме среща на 2-ри в 12:00 на попа(или на библиотеката ако някой не знае къде е попа) да удариме по едно кафе и от там да ходиме на откриването. Казвайте!
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Леле, чувствам се супер виновна. Защото аз пуснах мухата за кафе преди откриването, обаче може и да не успея да дойда
... Просто трябва да си подпиша договора за работа, а това е много важно и не мога да го отложа. Ще опитам да дойда, но не обещавам!
Другият вариант е някой от вас да ми остави номера на мобилния си телефон на ЛС, за да мога да ви звънна да видя къде сте и да дойда малко по-късно.
Другият вариант е някой от вас да ми остави номера на мобилния си телефон на ЛС, за да мога да ви звънна да видя къде сте и да дойда малко по-късно.
Добре,значи срещата е уговорена-12:00 пред библиотеката на стълбите. Зорница,с тебе ще се познаеме а ти ще водиш двамата колеги. С Вики само не знам как ще се разпознаеме,ако искаш остави си телефона на лс за да се намериме. А на тебе плюшено мече съм ти оставил ЛС. Това е 
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка: