Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тук треба да има нещичко:plamma написа:Някой да е чул нещо за новия филм на Аронофски The Fountain- не съм гледала нищо от него, но критиците го чакат с нетърпение?
http://www.imdb.com/title/tt0414993/
http://jorik.blog.bg/
...............................
Моите топ 4(за пети не се сещам в момента
):
Невероятната съдба на Амели Пулен(френски-много оригинален като стил и много зареждащ)
Сибирският бръснар(руски-направо ме разби, няколко дни след това ходих като замаяня- те руснаците си го могат
)
Изгубени в превода(невероятна актьорсна игра и страхотна режисура, много добри въпроси поставя филмът)
Догвил(гледах го на 2 пъти, защото не издържах на веднъж- просто цълото ти същество се бунтува срещу ставащото. Но, като го изгледаш, поражда много размисли)
Страшни филмчета. Препоръчвам ги на всички
Невероятната съдба на Амели Пулен(френски-много оригинален като стил и много зареждащ)
Сибирският бръснар(руски-направо ме разби, няколко дни след това ходих като замаяня- те руснаците си го могат
Изгубени в превода(невероятна актьорсна игра и страхотна режисура, много добри въпроси поставя филмът)
Догвил(гледах го на 2 пъти, защото не издържах на веднъж- просто цълото ти същество се бунтува срещу ставащото. Но, като го изгледаш, поражда много размисли)
Излъчването ти крещи толкова силно, че не чувам какво казваш.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И на мен, и на менRaya_Alexandra написа:И на мен ми е един от любимите филми изобщо.chloe написа: Невероятната съдба на Амели Пулен(френски-много оригинален като стил и много зареждащ)
http://jorik.blog.bg/
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
mecho написа:И на мен, и на менRaya_Alexandra написа:И на мен ми е един от любимите филми изобщо.chloe написа: Невероятната съдба на Амели Пулен(френски-много оригинален като стил и много зареждащ)
И аз не съм изключение!
Иначе много ми хареса и Le Battement d'ailes du papillon, а.к.а. Happenstance (не знам как го превеждат на български), пак с Одри Тоту. Филмът е сравнително стар, от 2000г., но си струва да се гледа. Друг интересен филм, който гледах напоследък, е През юли (Im Juli).
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
pliu6eno_me4e написа:mecho написа:И на мен, и на менRaya_Alexandra написа:И на мен ми е един от любимите филми изобщо.chloe написа: Невероятната съдба на Амели Пулен(френски-много оригинален като стил и много зареждащ)
И аз не съм изключение!
Ихааааа! Искате ли да се събереме някой ден да го гледаме заедно ПАК
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Martto
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А втората част от трилогията, която започва с "Догвил", не си ли гледала?chloe написа:Моите топ 4(за пети не се сещам в момента):
Сибирският бръснар(руски-направо ме разби, няколко дни след това ходих като замаяня- те руснаците си го могат)
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не виждам "Нощна стража" и "Дневна стража"Моите топ 4(за пети не се сещам в момента ):
Сибирският бръснар(руски-направо ме разби, няколко дни след това ходих като замаяня- те руснаците си го могат )
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: