Поемате ли инициативата ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Леле! Строявай го тоя да не те занимава с родители, по възможност и със себе си! Да знаеш, че свекървите са страшно нещо. Няма да се даваш, ей!kokteil_molotow написа:майката и сестрата му искат да се виждаме да пием кафе...
боже, вземи ме млада при тебе ..... му бе по дяволите....искам само да не ме терорят , съгласих се в понеделник да се видя с него за последно ужким, а сег аи те ми се обадиха...
защо бе, защо, какво сгреших толкова , не ща да се женя- няма , няа и няма , то4ка.
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е това вече наистина е прекалено. АМА НАИСТИНА! не знам какво щях да направя на твое място, ама на никого нямаше да му хареса...kokteil_molotow написа:майката и сестрата му искат да се виждаме да пием кафе...
боже, вземи ме млада при тебе ..... му бе по дяволите....искам само да не ме терорят , съгласих се в понеделник да се видя с него за последно ужким, а сег аи те ми се обадиха...
защо бе, защо, какво сгреших толкова , не ща да се женя- няма , няа и няма , то4ка.
не искам да те тласкам към крайности ама според мен трябва да станеш дори груба, дори към родичката
в крайна сметка въпросът е в това, че брак ти предлага човек, когото не обичаш! какво общо имат пък родителите му, и защо въобще си длъжна да даваш обяснения на когото и да било?! мисля, че трябва да откажеш да разговаряш с тях... иначе вероятно ще си навлечеш още "занимавки" с него...
Последно промяна от GaVrosH на 22 Сеп 2006, 22:55, променено общо 2 пъти.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
сега не си ли съгласна, кок, че това си е чиста проба манипулация!
ако се срещнеш с тях няма да постигнеш нищо! напротив - ще му дадеш надежди, а дори не се знае как би могъл да ти повлияе този разговор
не знам какво смяташ да им кажеш на този разговор, но можеш да го кажеш и по по-добър и по-ясен начин: "НЕ, НЯМА ДА СЕ СРЕЩАМ С ВАС!"
ако се срещнеш с тях няма да постигнеш нищо! напротив - ще му дадеш надежди, а дори не се знае как би могъл да ти повлияе този разговор
не знам какво смяташ да им кажеш на този разговор, но можеш да го кажеш и по по-добър и по-ясен начин: "НЕ, НЯМА ДА СЕ СРЕЩАМ С ВАС!"
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ох, писна ми всичко ...искам просто да умра
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
няма да се дам много ясно.да не съм стока за продан тука 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
няма , пор. няма да ида. мразя като хората планират вместо мене . мразя като не ме виждат и чуват какво искам. мразя сватбите и вси4ко свързано с тях. мразя него, май4ето , татето и сестра му. мразя катос е 4увствам безсилна. оби4ам да съм невъзпитана , край с ш*баната дипломация
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, бъди лошаkokteil_molotow написа:оби4ам да съм невъзпитана , край с ш*баната дипломация
Вива "Ла Резистанс"!
не знам, Мол, аз ако бях на твое място, бих им теглил една дълга.. е, може би не дълга, но категорична!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg