REAL MADRID CF

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

На кой испански отбор симпатизирате?

Реал Мадрид
6
26%
Барселона
5
22%
Валенсия
4
17%
друг испански футболен клуб
8
35%

Общо гласове: 23

Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Според мен проблемите на Реал започнаха заради Перез. Тоя човек имаше няква болна амбиция да събере всичките "медийни звезди" с оглед да повиши печалбите от реклами, турнета в Япония и т.н., без да се замисля за футболните качества на съответните субекти.(визирам главно Бекъм и Роналдо). За подмладяване не се мислеше. Портильо кой го знае къде потъна, а имаше потенциал момчето. Даже го сочеха за заместник на Раул. Купуваха се (всъщност още се купуват) играчи, които въобще,ама въобще не стават за Испания. Има пренасищане на футболисти за един пост. Бе въобще....чакам го и аз това слънце да огрее, ама ми се плаче вече.... :cry:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

El_Salvador написа:
Реал играеше хубав футбол по времето на Висенте Дел Боске.Не разбрах причините за напускането му
Най-вероятно вината на човека е, че оплешивява :x
Аз също.Проблемът на РЕАЛ М е,че залага повече на манекени отколкото на футболисти.Тази тенденция се проявява и при треньорите.Ако в РЕАЛ М не играе най-нашумелият футболист и начело не е най-нашумелият треньор - не може !!! А какви са резултатите от това?
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

sunbreeze написа:Портильо кой го знае къде потъна
Миналата година беше в Брюж- солиден отбор, питайте Локото хихи.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”