PR

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Re: ,

Мнение от ChiLL_PiLL »

дани написа:ооо,стига стези хлебарки!много ме е гнус от тях!няма ли някакво спасение от тях!?

хаха има - да свикваш! :lol:
сега сериозно...аз ако ме приемат на общежитие първото нещо,което ще направя е да напръскам с някъв препарат...не че ще има ефект..гадините си живуркат още от праисторията,та ние ли ще ги избием.. :shock:

сори за офтопика :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

има ли някъде нещо като програма какво ще учим?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мога да ви кажа предметите, но не и програмата, при все, че тя е една и съща обикновено:

Български език и стилистика - Дачева/Замбова
Социология - Светлозар Кирилов
История на българската журналистика - Здравка Константинова или Филип Панайотов, мисля че пак ще е мама Здравка, обаче
Социална психология - Минчо Драганов
Медийно право - Нели Огнянова
Основи на рекламата - Христо Кафтанджиев...
(нарочно не пиша титли, понеже чувам, че някои са се променили и ме е страх да не объркам нещо ;))
Май това бяха за ПР първият семестър, дано не изпускам нещо (а и пиша по спомени отпреди 2 летаааааа...Там... шарен бе светаааааа... :lol: ). А, да, и информационни технологии при Пиперков.

Спорт
Чужд език
Факултатив

Мисля, че трябва да има учебните планове на сайта, какво ли ви пиша и аз...
Боби и Симо толкова хубава работа свършиха... :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Не съм много сигурна че трябва да попитам тук и все пак може би някой ще може да ми даде нужната информация... Някаква предства кога започват PR задочниците... кой ден и вколко часа... или поне кой може да ми каже...до факултета ли трябва да отида или?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

iLLuSiOn, ако не се лъжа имаше тема за PR задочно.разтърси!иначе ми се върти като дата 7 септември,но може и да греша.
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Има тема, да...обаче там нищо не пише за жалост :(
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Обади се на секретарките или виж във Факултета, така е най-сигурно.

Значи ти ще споделяш първите впечатления. Мммм, нямам търпение да пишеш...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Търговецът на кристал написа:.

Мисля, че трябва да има учебните планове на сайта, какво ли ви пиша и аз...
Боби и Симо толкова хубава работа свършиха... :D
Къде точно ги има качени плановете по журналистика?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

http://fjmk.atspace.com/bakprog.html

Много съм добра, помняяяяя...
За 1 и 2 курс съответстват, гарантирам, дори мога да ви кажа приблизителната програма, да видим дали ще съм познала.

Понеделник около обед и ранния следобед: Български и стилистика
Вторник:ИБЖ, след това социология (и слава Богу)
Сряда (по някое време сутринта): чуждестранна журналистика
Четвъртък: упражнения по социология, социална психология
Петък: медийно право

ТЖМ и информационните не ги помня кога бяха, това показва и колко съм ходила на тях ;) Ама нали е минало свършено... :lol:

Страшният ви изпит първият семестър е медийно право, при нас имаше полуприпаднали, полунапикани от ужас и т.н.т. С право, да ви кажа честно, страховит си е, най-вече защото не знаеш какво да учиш. Хубавото е, че имаш шанс да се освободиш от него, ама трябва да си седнеш на д-то и да си напишеш двете курсови работи през семестъра, а не като мене.
Другият изпит, за който се носят легенди, е този по социология (още повече, че е първият за цялото ви следване). Аз там нищо няма да кажа, понеже изобщо не го усетих като изпит, а по-скоро като едно от най-яките изживявания като студент до момента. Но - разни хора, разни идеали. Ако сте чели по-ранните теми за журналистика и тази за любимите преподаватели, ще видите, че доц. Кирилов е сред най-обичаните (и същевременно най-мразени) преподаватели във ФЖМК. Отново няма да ви убеждавам в нищо, вие ще се убедите сами. :)

Ако ви трябва нещо друго, питайте, че така са само общи приказки.
В края на ноември
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Търговецът на кристал написа:Обади се на секретарките или виж във Факултета, така е най-сигурно.

Значи ти ще споделяш първите впечатления. Мммм, нямам търпение да пишеш...
ами явно да.... само трябва да се разходя до факултета да видя кога точно почваме, ако ли не, трябва да търся някакъв телефон...
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Дам и аз трябва да оторя същото, на тфа за историята на бг журналистика ми изглежда някво тъпо
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Леле, ако знаеш колко си прав.... :D За мен това беше най-големият кошмар в първи курс, че е и 2 семестъра за журналистиката и само 1 за ПР. Ама пък ПР нямат упражнения по социология, така че пак вие намазвате.
В края на ноември
Аватар
spooky
В началото бе словото

Мнение от spooky »

Ако някой знае на 1-ви кога трябва да се появя и къде ще му бъда ужасно благодарен:)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

а знаете ли също кога ще излезе програмата?
Аватар
spooky
В началото бе словото

Мнение от spooky »

на мен във факултета ми казаха в 9 часа на 2ри в ректората
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”