Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Vintersorg написа:...вие сте виновни, че ми създавате асоциации с ядене...
Странно, как и с какво?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Хей, united_colors, той се пошегува. Не му се връзвай! Надявам се, че не е такъв човек. Нали, Vintersorg?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Разбира се! Пошегувах се! Просто бях гладен и сам си създавах асоциациите с храна. Вече се нахраних с пилешки дробчета и сега очаквам да поотпочина от храната, за да отворя консервата с русенско варено.
Не съм такъв човек, да. Много свит, срамежлив и скромен младеж.
Убедена съм в това! И не виждам защо трябва да се срамуваш
Сега и на мен ми се приядоха пържени дробчета! Не е честно, това е супер вкусотия, а не съм го кусвала от сумати време! Сега ще пи падне ухото, а какъв елф ще съм! Ужас! Едноух!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Консерва русенско...Хм-мммм... А не остави ли от дробчетата?
Има...във фурната са. Включи на 4 да се сгреят и ми остави малко на мен- другите ги яж. Остави ми повече от маслото- обичам да си топвам в него със залци
Не, благодаря! Само те пробвах Аз ще си нарежа малко салатка... знаеш каква