А за каква професия мечтаете сега?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

jantex написа:E,много журналисти и изследователи ... и писатели (от една друга тема) се събрахте, бре...Никой ли не иска да се мушне в адвокатската колегия :roll: :roll: :roll:
....
greeny написа:аз пък искам да стана съдия, тъй като приятелите ми са приети кой право, кой стопанско управление,...)
Опа, тука и връзки мога да си намеря :D

...

Много щеше да ми интересно, ако някой беше казал - ми никакъв не искам да стана :? :wink: 8)
не се надявай. казах вече че ще подкрепям само мафията!!! ;) :lol: :twisted:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Аз си мечтая за Психолог :cry: ....и дори да знаех,че тук все още не се търси толкова бях готова да рискувам и да бачкам нещо,което не ми дава мн доходи,но ми е любимата наука(ако имаше по-силна дума щях да я използвам)
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз отдавна спрях да мечтая за някаква определена професия. Просто реалността тук е такава, че човек е повече от доволен, ако нещото, което работи, що-годе му е приятно и получава заплата, която му позволява да живее нормално.
:roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

dormouse написа:Аз си мечтая за Психолог :cry: ....и дори да знаех,че тук все още не се търси толкова бях готова да рискувам и да бачкам нещо,което не ми дава мн доходи,но ми е любимата наука(ако имаше по-силна дума щях да я използвам)
Другата година при нас :wink: Инак не се обвързвам с мечти,а си поставям цели.Засега желая да работя в сферата на контактите с хора.Засега обаче :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

Или ще профилирам убийци или ще работя в лудницата... не знам кое ме влезе повече за момента :roll:
Sunlight divine cover my land
Angels of light take care of us
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Stark написа:
dormouse написа:Аз си мечтая за Психолог :cry: ....и дори да знаех,че тук все още не се търси толкова бях готова да рискувам и да бачкам нещо,което не ми дава мн доходи,но ми е любимата наука(ако имаше по-силна дума щях да я използвам)
Другата година при нас :wink: Инак не се обвързвам с мечти,а си поставям цели.Засега желая да работя в сферата на контактите с хора.Засега обаче :roll:
Кои контакти по-точно :roll:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Там е въпроса,че не съм се ориентирал конкретно,както вече споменах.Знам,че "контактите с хора" включват професии от сутеньор до инкасатор,но все пак не съм се "профилирал" още :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”