Изучава ли се език в специалност Право
Модератор: MidwinterSun
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Изучава ли се език в специалност Право
Интересува ме, дали се изучава език в специалност Право и кога, защото като си гледам програмата за зимния семестър, няма такъв курс. Благодаря предварително за информацията.
Идеи за пътуване: http://www.nasamnatam.com/
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Страхотно:( нямам думи, според мен са длъжни да го направят, защотото езика в наши дни е доста необходим. Както и да е аз вече плащам за курсове, ще продължа като нямам друг избор. Благодаря:)
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ам че ти пак можеш да си закупиш речник на съответния език по правни терминиAssasiyah написа:Да, според трябваше да има поне един чужд език, който (да кажем) да си изберем и да учим и правните термини на него...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Все пак това е Бълагария( а да, честит празник на всички!). Кога ще сложат микрофони в огромната аудитория на задочниците при положение, че сме 70 човека? Нека първо да помислят за необходимите неща, като нормални условия на перподаване и после - да, би било хубаво да има и един език, поне за редовниците.

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и мен много ме беше яд за това първата година, даже разни хора пробвахме да ходим на езиците на МО, ама и там е такава ала-бала история, че просто няма смисъл.. учи ли ти се език, записваш се сам и си учиш, това е...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ми то във всеки речник в началото си има начини за произнасяне/транскрипция с обясненние...Assasiyah написа:Дам, ама друго си е да ги чуеш как звучат!jantex написа:
Ам че ти пак можеш да си закупиш речник на съответния език по правни термини... и да си го четеш
...ама няма да ти е много приятно
![]()
Абе ти си намери речник, а пък ако искаш ела аз ще ти ги чета
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Ignis
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Еее много сте бързи, аз докато се прибера от лекции и вече 16 отговора.
То, че няма идеална специалност няма, въпросът е, че на нас ще ни стане доста потребен езика в тази специалност след като влезем в ЕС и затова реших да попитам. Иначе вече се примирих и си ходя на курсове:)
То, че няма идеална специалност няма, въпросът е, че на нас ще ни стане доста потребен езика в тази специалност след като влезем в ЕС и затова реших да попитам. Иначе вече се примирих и си ходя на курсове:)