ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Mira_sf
В началото бе словото
Обратна връзка:

до ChiLL_PiLL

Мнение от Mira_sf »

ей,ей,ейй аз ся на кого да вярвам :lol: я се разберете и след тв ами кажете :wink: но съм чувала,че моята специалност има повечко материал за учене,ама може би тва е само в първи курс?..абе не че тва е от голямо значение :D

иначе колегите зайци от журналистиката и пиара са готини зайци хаха :lol: така чее ако ще ни подарявате моркови или зелки,да са от хубавите :lol:
вярвай на мен, аз уча книгоиздаване. При нас нещата стоят така, първи семестър винаги имаме по 3-4 изпита, говоря без факултативните, но втори семестър заедно с факултативните имаме над 10 изпита задължително 8) ,но споко през целия семестър можеш нищо да не пипваш, а само през сесията и няма никакъв проблем ... Успех, мацка!!! :!:
"Всички сме ангели само с едно крило и можем да летим единствено като се
прегърнем един друг."
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

много яко форумче става в нашия факултет аз чета само и нямам възможност да пиша често щото нямам компютър :) та аз съм първи курс журналистика и мен също не ме огря за общежитийце и сега ще бъде голямото търсене на що-годе изгодна квартирка.. ако все пак някой знае нещо или пък случайно си търси съквартирант моля да ме осведоми :D :P
П.С. почнал съм да говоря много умалително не отиват на добре нещата ...
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Re: до ChiLL_PiLL

Мнение от ChiLL_PiLL »

Mira_sf написа:вярвай на мен, аз уча книгоиздаване. При нас нещата стоят така, първи семестър винаги имаме по 3-4 изпита, говоря без факултативните, но втори семестър заедно с факултативните имаме над 10 изпита задължително 8) ,но споко през целия семестър можеш нищо да не пипваш, а само през сесията и няма никакъв проблем ... Успех, мацка!!! :!:
мерси :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Mira_sf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: до ChiLL_PiLL

Мнение от Mira_sf »

мерси :D
[/quote]

molia
прегърнем един друг."
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

тааа,Mira_sf,нямах време да отговарям с повече от една дума и затва сега да си продължа :wink: исках да кажа,всъщност,че тая информация звучи добре :) пък и хубавото е ,че има добра възможност да се осводождаваш от изпити,доколкото знам от по-рано :D само че какво по-точно представлява тая процедура по освобождаването??
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Mira_sf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mira_sf »

"ChiLL_PiLL"]тааа,Mira_sf,нямах време да отговарям с повече от една дума и затва сега да си продължа :wink: исках да кажа,всъщност,че тая информация звучи добре :) пък и хубавото е ,че има добра възможност да се осводождаваш от изпити,доколкото знам от по-рано :D само че какво по-точно представлява тая процедура по освобождаването??
:) ami zna4i procedurata po osvobojdavane stava 4rez kursova rabota napr.po socialna psihologiq,ina4e ima i takiva koito sa zaduljitelni i ne te osvobojdavat,no nqma strashno obshto vzeto po4ti ne kusat vav FJMK,taka 4e spoko :lol:
прегърнем един друг."
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

:D е то няма измъкване,но пък има облекчение един вид,което е много добре :) има една приказка,че влизането във ФЖМК е трудно,но за сметка на това излизането-лесно :D тоест, ФЖМК няма грешка :D
Аватар
Mira_sf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mira_sf »

[
quote="ChiLL_PiLL"]:D е то няма измъкване,но пък има облекчение един вид,което е много добре :) има една приказка,че влизането във ФЖМК е трудно,но за сметка на това излизането-лесно :D тоест, ФЖМК няма грешка :D
[/quote]

da opredeleno si e qk kupon,a nali tva e nai-vajnoto :)))
прегърнем един друг."
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Здражеите и от little old me

Мнение от vassito_val »

ДА ЖИВЕЕ ФЖМК!!!
Здравейте, колеги (ех че хууууубаво звучи :D )
Аз съм зайче-байче в специалност PR и естествено съм адски ентусиазирана, както и адски неориентирана :oops:
Затова моля някой услужлив човечец (с каквито май тук е доста пълно, ако съдя по постовете) да ми отговори на следните въпроси:
1. Каква е програмата за 2ри - кога трябва да сме в Ректората за откриването, след това накъде и т.н.
2. Кога трябва да запиша спорт и език? А също и кой какво ще ми препоръча по този въпрос - интересува ме особено много ли ще ни гърчат, ако запиша италиански (от който и думичка не знам)
Мерси предварително. Нямам търпение да се запознаем и да поглъщаме феноменални количества алкохол заедно :wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

не записвай немски - само това ще ти кажа!

Колкото до феноменалните количества алкохол - нещо в това словосъчетание ме отказа да пиша по-дълъг пост... :roll:
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Колкото до феноменалните количества алкохол - нещо в това словосъчетание ме отказа да пиша по-дълъг пост...
:oops: Е, не ме разбирай погрешно, не съм закоравяла алкохоличка, въпреки че май прозвуча така... По-скоро беше в името на лафа.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

хах,Vintesorg не засрамвай момичето така :D vassito_val добре дошла във ФЖМК ентусиастите и препатилите :lol: :lol: аз лично съм от първата категория,щото съм си 1ви курс,но дано да не се стигне толкова бързо до второто :lol: та тва за алкохола - идеята като цяло си я бива (не че аз и аз съм голяма пиячка хах),защото хубаво би било,поне като за начало първи курс да се съберем ей така за едно "наздраве",пък и то си имаме празник от тва нагоре за тоя повод :D забравяме словосъчетанието "феноменални количества" и го заместваме с "консумирай с мярка" и всичко си идва по мястото :P

иначе за езика - и аз искам за италиански,или евентуално испански,но доколкото знам трябва да се сформира група за тия езици,иначе няма да се получат нещата :? а какво се подразбира под "група" не мога да кажа...но се почва отначало (поне така е логично).за спорта-по-добре се запиши още първите дни,защото за някои спортове има по-ограничени бройки :roll:

:D
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Re: Здражеите и от little old me

Мнение от Dani »

vassito_val написа:ДА ЖИВЕЕ ФЖМК!!!
Здравейте, колеги (ех че хууууубаво звучи :D )
Аз съм зайче-байче в специалност PR и естествено съм адски ентусиазирана, както и адски неориентирана :oops:
Затова моля някой услужлив човечец (с каквито май тук е доста пълно, ако съдя по постовете) да ми отговори на следните въпроси:
1. Каква е програмата за 2ри - кога трябва да сме в Ректората за откриването, след това накъде и т.н.
2. Кога трябва да запиша спорт и език? А също и кой какво ще ми препоръча по този въпрос - интересува ме особено много ли ще ни гърчат, ако запиша италиански (от който и думичка не знам)
Мерси предварително. Нямам търпение да се запознаем и да поглъщаме феноменални количества алкохол заедно :wink:
здрастиии-ще сме колежки-и аз съм PR първи курс :D :D
Satten
В началото бе словото

Да се включа и аз...

Мнение от Satten »

Хайде и аз най-накрая да кажа едно "Здрасти"! От доста време чета(всъщност вече година и нещо - от моята КСК), но нямам нито един пост. Срам ме е.
Та, аз съм вече втори курс, ПР. Не знам дали съм студентка - малко задочно уча, ама иначе съм готина :lol:
Обещавам да дам всичко от себе си, да пиша редовно, изчерпателно и да съм изключително любезна.
Поздрави на всички и много успешен и усмихнат ден :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

ееее айде честит първи ти пост,Satten! :lol: :lol:
а,и какво значение има дали си редовно или задочно-все си студент!!! :D
и да не забравиш за обещанието си да пишеш,пък било то от време на време :D
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”