вярвай на мен, аз уча книгоиздаване. При нас нещата стоят така, първи семестър винаги имаме по 3-4 изпита, говоря без факултативните, но втори семестър заедно с факултативните имаме над 10 изпита задължителноей,ей,ейй аз ся на кого да вярвамя се разберете и след тв ами кажете
но съм чувала,че моята специалност има повечко материал за учене,ама може би тва е само в първи курс?..абе не че тва е от голямо значение
![]()
иначе колегите зайци от журналистиката и пиара са готини зайци хахатака чее ако ще ни подарявате моркови или зелки,да са от хубавите
ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Mira_sf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
до ChiLL_PiLL
"Всички сме ангели само с едно крило и можем да летим единствено като се
прегърнем един друг."
прегърнем един друг."
- Nuc
- От дъжд на вятър
много яко форумче става в нашия факултет аз чета само и нямам възможност да пиша често щото нямам компютър
та аз съм първи курс журналистика и мен също не ме огря за общежитийце и сега ще бъде голямото търсене на що-годе изгодна квартирка.. ако все пак някой знае нещо или пък случайно си търси съквартирант моля да ме осведоми
П.С. почнал съм да говоря много умалително не отиват на добре нещата ...
П.С. почнал съм да говоря много умалително не отиват на добре нещата ...
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Re: до ChiLL_PiLL
мерсиMira_sf написа:вярвай на мен, аз уча книгоиздаване. При нас нещата стоят така, първи семестър винаги имаме по 3-4 изпита, говоря без факултативните, но втори семестър заедно с факултативните имаме над 10 изпита задължително,но споко през целия семестър можеш нищо да не пипваш, а само през сесията и няма никакъв проблем ... Успех, мацка!!!
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Mira_sf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: до ChiLL_PiLL
[/quote]мерси
molia
прегърнем един друг."
прегърнем един друг."
- ChiLL_PiLL
- Драскач
тааа,Mira_sf,нямах време да отговарям с повече от една дума и затва сега да си продължа
исках да кажа,всъщност,че тая информация звучи добре
пък и хубавото е ,че има добра възможност да се осводождаваш от изпити,доколкото знам от по-рано
само че какво по-точно представлява тая процедура по освобождаването??
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Mira_sf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"ChiLL_PiLL"]тааа,Mira_sf,нямах време да отговарям с повече от една дума и затва сега да си продължаисках да кажа,всъщност,че тая информация звучи добре
пък и хубавото е ,че има добра възможност да се осводождаваш от изпити,доколкото знам от по-рано
само че какво по-точно представлява тая процедура по освобождаването??
прегърнем един друг."
прегърнем един друг."
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- Mira_sf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
[
da opredeleno si e qk kupon,a nali tva e nai-vajnoto
))
[/quote]quote="ChiLL_PiLL"]е то няма измъкване,но пък има облекчение един вид,което е много добре
има една приказка,че влизането във ФЖМК е трудно,но за сметка на това излизането-лесно
тоест, ФЖМК няма грешка
da opredeleno si e qk kupon,a nali tva e nai-vajnoto
прегърнем един друг."
прегърнем един друг."
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здражеите и от little old me
ДА ЖИВЕЕ ФЖМК!!!
Здравейте, колеги (ех че хууууубаво звучи
)
Аз съм зайче-байче в специалност PR и естествено съм адски ентусиазирана, както и адски неориентирана
Затова моля някой услужлив човечец (с каквито май тук е доста пълно, ако съдя по постовете) да ми отговори на следните въпроси:
1. Каква е програмата за 2ри - кога трябва да сме в Ректората за откриването, след това накъде и т.н.
2. Кога трябва да запиша спорт и език? А също и кой какво ще ми препоръча по този въпрос - интересува ме особено много ли ще ни гърчат, ако запиша италиански (от който и думичка не знам)
Мерси предварително. Нямам търпение да се запознаем и да поглъщаме феноменални количества алкохол заедно
Здравейте, колеги (ех че хууууубаво звучи
Аз съм зайче-байче в специалност PR и естествено съм адски ентусиазирана, както и адски неориентирана
Затова моля някой услужлив човечец (с каквито май тук е доста пълно, ако съдя по постовете) да ми отговори на следните въпроси:
1. Каква е програмата за 2ри - кога трябва да сме в Ректората за откриването, след това накъде и т.н.
2. Кога трябва да запиша спорт и език? А също и кой какво ще ми препоръча по този въпрос - интересува ме особено много ли ще ни гърчат, ако запиша италиански (от който и думичка не знам)
Мерси предварително. Нямам търпение да се запознаем и да поглъщаме феноменални количества алкохол заедно
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
хах,Vintesorg не засрамвай момичето така
vassito_val добре дошла във ФЖМК ентусиастите и препатилите
аз лично съм от първата категория,щото съм си 1ви курс,но дано да не се стигне толкова бързо до второто
та тва за алкохола - идеята като цяло си я бива (не че аз и аз съм голяма пиячка хах),защото хубаво би било,поне като за начало първи курс да се съберем ей така за едно "наздраве",пък и то си имаме празник от тва нагоре за тоя повод
забравяме словосъчетанието "феноменални количества" и го заместваме с "консумирай с мярка" и всичко си идва по мястото
иначе за езика - и аз искам за италиански,или евентуално испански,но доколкото знам трябва да се сформира група за тия езици,иначе няма да се получат нещата
а какво се подразбира под "група" не мога да кажа...но се почва отначало (поне така е логично).за спорта-по-добре се запиши още първите дни,защото за някои спортове има по-ограничени бройки

иначе за езика - и аз искам за италиански,или евентуално испански,но доколкото знам трябва да се сформира група за тия езици,иначе няма да се получат нещата
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: Здражеите и от little old me
здрастиии-ще сме колежки-и аз съм PR първи курсvassito_val написа:ДА ЖИВЕЕ ФЖМК!!!
Здравейте, колеги (ех че хууууубаво звучи)
Аз съм зайче-байче в специалност PR и естествено съм адски ентусиазирана, както и адски неориентирана![]()
Да се включа и аз...
Хайде и аз най-накрая да кажа едно "Здрасти"! От доста време чета(всъщност вече година и нещо - от моята КСК), но нямам нито един пост. Срам ме е.
Та, аз съм вече втори курс, ПР. Не знам дали съм студентка - малко задочно уча, ама иначе съм готина
Обещавам да дам всичко от себе си, да пиша редовно, изчерпателно и да съм изключително любезна.
Поздрави на всички и много успешен и усмихнат ден
Та, аз съм вече втори курс, ПР. Не знам дали съм студентка - малко задочно уча, ама иначе съм готина
Обещавам да дам всичко от себе си, да пиша редовно, изчерпателно и да съм изключително любезна.
Поздрави на всички и много успешен и усмихнат ден
- ChiLL_PiLL
- Драскач
ееее айде честит първи ти пост,Satten!
а,и какво значение има дали си редовно или задочно-все си студент!!!
и да не забравиш за обещанието си да пишеш,пък било то от време на време
а,и какво значение има дали си редовно или задочно-все си студент!!!
и да не забравиш за обещанието си да пишеш,пък било то от време на време