Испанската Примера дивисион
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Испанската Примера дивисион
Кой е вашият фаворит и вашият любим отбор ?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Реал...славен отбор, най-титулувания европейски...понастоящем в от няколко сезона в слаба форма, обаче с идването на Капело (ей, чаках го повече, отколкото бабичките в България чакаха завръщането на царя, имам чувството...) мисля, че нещата ще потръгнат. Дано се сети навреме да изрита анти-футболисти като Серхио Рамос и прочее...щото феновете на Реал не сме от най-търпеливите, а и испанската преса не прощава...
Get High or Fly Tryin`
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
За Серхио Рамос не знам, ама да вземе Роналдо и Бекам да изрита....И още една сурия некъдърници, дето се мислят за звезди...
Иначе и аз съм от Реал. В момента отборът направо ме дразни, ама нали знаете - стара любов ръжда не хваща. Израстнала съм като привърженик на тоя отбор и нама как да не продължа да си го подкрепям. Аз големи надежди възлагах и на Калдерон, ама засега май неоправдани. А за Капело и аз се радвам, той поне си разбира от работата:)
Иначе и аз съм от Реал. В момента отборът направо ме дразни, ама нали знаете - стара любов ръжда не хваща. Израстнала съм като привърженик на тоя отбор и нама как да не продължа да си го подкрепям. Аз големи надежди възлагах и на Калдерон, ама засега май неоправдани. А за Капело и аз се радвам, той поне си разбира от работата:)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
е той Роналдо вече е пътник, Бекъм като гледам ще бъде изместен от Рейес...яд ме е че на Роберто Карлош почнаха много да му стават годинките ;(sunbreeze написа:За Серхио Рамос не знам, ама да вземе Роналдо и Бекам да изрита....И още една сурия некъдърници, дето се мислят за звезди...
Get High or Fly Tryin`
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мен пък ме кефи Осасуна. Допреди няколко години бяха най-бедния и най-нещастния отбор в Примиера Дивизион, но напоследък мачкат.
Барса си остават най-добрите, разбира се
Барса си остават най-добрите, разбира се
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: