Журналистика
- fire
- Живее, за да пише
Ох, дано да е в по-ранният следобяд, защото ако трябва да чакам до вечерта кой знае какви глупости ще започна да творя?! С всеки един изминал изпит, с всяко едно безумно чакане на оценките става все по-трудно и по-трудно... Не искам да си помислям какво ще бъде, когато зачакаме класиранията. Help me, PLS... 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Да, съгласна съм. Наистина чакането може и да е наслада, но много зависи какво чакаш. В случая по-голяма роля играе неизвестността, която мен лично най-много ме притеснява.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Именно!MZ4 написа:По-добре неизвестонст пред известен лош резултат,както и трепетно очакване възнаградено с успех
Аз например си запълвам времето на чакане с възможно най-доброто нещо- ХРАНА. Сега съм изправен пред сложна дилема- дали да се отправя към сакралното пространство на хладилника и да се пресегна за консерва русенско варено, или да изчакам мама да опържи пилешки дробчета в масло и лук. Дилемата е сложна! И ми отвлича вниманието.
You should try!
- fire
- Живее, за да пише
Vintersorg, ти ме подлудяваш с твоето хапване
Кажи с какво да те изненадаме в петък сутринта? Какво би хапнал за закуска преди изпита по Журналистика (УСТЕН)?
И я по-добре зарежи това русенско и тези дробчета, а си хапни една хубава салатка с много работи вътре в нея 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обичам салата, но само за гарнитура на незаменимото с нищо...МЕСО!fire написа:Vintersorg, ти ме подлудяваш с твоето хапванеКажи с какво да те изненадаме в петък сутринта? Какво би хапнал за закуска преди изпита по Журналистика (УСТЕН)?
И я по-добре зарежи това русенско и тези дробчета, а си хапни една хубава салатка с много работи вътре в нея
А за закуската...говорих вече в темата за устния.
Което ме навежда на идеята да пусна една нова темичка....
- fire
- Живее, за да пише
Прочетох, но късно. А за салатката - какво ще кажеш например за една слатка "Цезар", в която има много работи (включително и... МЕСО)
А за неизвестността - да, по-добре е от лошия резултат, но точно това е тревожното, че неизвестността може да означава лош резултат. Дано не съм права!!!
А за неизвестността - да, по-добре е от лошия резултат, но точно това е тревожното, че неизвестността може да означава лош резултат. Дано не съм права!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз съм фен на максимата: По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Мисля че така е по-добре. Айде дано ви ги изнесат тая вечер резултатите, едва ли ще ви карат да чакате до утре.
До мършояда Vintersorg: как не те е срам, я си представи едно малко сладко пухкаво мило и невинно зайче с големи невинни очи и мека козинка. Сега си представи заешка яхния. Е, как би могъл да хапнеш, не разбирам!
До мършояда Vintersorg: как не те е срам, я си представи едно малко сладко пухкаво мило и невинно зайче с големи невинни очи и мека козинка. Сега си представи заешка яхния. Е, как би могъл да хапнеш, не разбирам!
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Така е устроена природата, ако не го хапне той ще е някой друг, или пък може да го изяде някой вълк...Търговецът на кристал написа: До мършояда Vintersorg: как не те е срам, я си представи едно малко сладко пухкаво мило и невинно зайче с големи невинни очи и мека козинка. Сега си представи заешка яхния. Е, как би могъл да хапнеш, не разбирам!
Аз зайчета, ама друго......
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
до прахосничката на храна Търговецът На Кристал: А я си представи същото това малко, пухкаво и мило зайче, само че разложено под някой храст, оцвъкано от мухи и с подаващи се от гнилата плът ребра ! Това е естественият край на всяко живо същество. Бива ли така да разхищаваме храната ?!?!!?!? Обичам зайците...особено печени,макар да са малко сухички...Търговецът на кристал написа:Аз съм фен на максимата: По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Мисля че така е по-добре. Айде дано ви ги изнесат тая вечер резултатите, едва ли ще ви карат да чакате до утре.
За повече коментари- в специализираната тема!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър