ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Да, добре би било да пийнем и да полеем бъдещите си професии ( дай Боже ) 8)
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Ееее кво правим, кво струваме накрая все до едно се стига: ПИЕНЕ!!! :lol: Еми щом толкова настоявате да земем да се съберем целия факултет и да се омажем така по журналистически и пиарски :wink: ! Как ние си знаем! :toothy8: :mrgreen: :hello1: :headbang:

ФЖМК 4EVER :)
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Ronia написа:Ееее кво правим, кво струваме накрая все до едно се стигаМ ПИЕНЕ!!! :lol: Еми щом толкова настоявате да земем да се съберем целия факултет и да се омажем така по журналистически и пиарски :toothy8: :mrgreen: :hello1: :headbang:

ФЖМК 4EVER :))
:нацуп: ами книгоиздателите..
иначе идеята е повече от прекрасна :D то заради тва блок 42Б е култов :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Рония, коя си ти бе, да те втресе!! От сто години те питам из форумите коя си и от кой курс си, щото май си от мойте...и ти не абарисваш, да те втресе!
А кажи си! Щото аватара ти е тип "Юлия" и ако си ти...ш'та прекръша че толкова време ни вест ни кост... :D :D :D :D
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Тва с тупаниците и метъла не ми се струва оферта...иначе "фафлите"стават ;).Мен са ме учили на толерантност относно това кой какво слуша и какъв lifestyle има въобще, така че се надявам с повечето да се "сработим" 8) ...обаче истински се израдвах като видях хора, които очевидно не са безразлични към хауса :)...и пънкарчета имаше също....ммм като цяло звучи добре ;)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

newone написа:Тва с тупаниците и метъла не ми се струва оферта...иначе "фафлите"стават ;).Мен са ме учили на толерантност относно това кой какво слуша и какъв lifestyle има въобще, така че се надявам с повечето да се "сработим" 8) ...обаче истински се израдвах като видях хора, които очевидно не са безразлични към хауса :)...и пънкарчета имаше също....ммм като цяло звучи добре ;)
Споко, сичко слушаме...

We are boys on the docks! :D
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Браво :)..дано и всичко да пиете...аз благородно завиждам на тези дето са на квартири, щото те истински ще усетят вкуса на студентския живот със всичките му плюсове и минуси....за мен остава само да налазвам заформили се купончета в Студентски и после да се прибирам вкъщи при мама и татко- нищо по- различно от добрите стари ученически времена :/
Scarlett__
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Scarlett__ »

Здрасти, колеги.... Моля ви за всякакви там оферти за квартира. Предпочитам южните и източните квартали.
За себе си мога да кажа- главно рабоотя, така че няма да ви вися много на главата : Горд възпитаник съм на ФЖМК.
Чакам оферти тук или на ЛС.
With enough courage, you can do without a reputation
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

знаете ли кога ще излезе програмата?
Scarlett__
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Scarlett__ »

обикновено но 1 октомври вече е факт
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

аз това няма да имам компютър.дали ще ни я раздадат на 2-ри :roll:
Scarlett__
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Scarlett__ »

никой нищо няма да ти раздава! ще си я снимаш сама на ксерокса!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

newone написа:Браво :)..дано и всичко да пиете...аз благородно завиждам на тези дето са на квартири, щото те истински ще усетят вкуса на студентския живот със всичките му плюсове и минуси....за мен остава само да налазвам заформили се купончета в Студентски и после да се прибирам вкъщи при мама и татко- нищо по- различно от добрите стари ученически времена :/

oххх не засягай болната тема за квартири vs общежитие :shock: хич и не завиждай,за тия ,които останаха на улицата и си търсят квартири в последния момент и за да живеят като хората или тряя да дадат сумати пари или да се примирят с изкуфели бабички,които имат ограничителен график за банята :shock: радвай се,че си на общежитие! къде другаде ще усетиш студентския живот ,освен в Студентски град?? р-а-д-в-а-й с-е! :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

ChiLL_PiLL написа:р-а-д-в-а-й с-е! :wink:
След 2 месеца пак ще си говорим. Ако не си 100% купонджия и ако си мечтаеш за лично време и пространство поне по 2 часа на ден, ще кажа да се радва, ако си намери квартира.
Все си мисля, че усещам всички моменти на студентството, при все, че живея в моя си къщурка в центъра (т.е. не е къщурка, а мансарда, ама като ми кажат: Ай да се чакаме на Попа, мога да сляза и по пантофи, а градският транспорт е непозната за мен дума. Това, и зиме и лете, си е голямо предимство).
Ще обобщя така. Зависи от човека.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Търговецът на кристал написа:След 2 месеца пак ще си говорим. Ако не си 100% купонджия и ако си мечтаеш за лично време и пространство поне по 2 часа на ден, ще кажа да се радва, ако си намери квартира.
Все си мисля, че усещам всички моменти на студентството, при все, че живея в моя си къщурка в центъра (т.е. не е къщурка, а мансарда, ама като ми кажат: Ай да се чакаме на Попа, мога да сляза и по пантофи, а градският транспорт е непозната за мен дума. Това, и зиме и лете, си е голямо предимство).
Ще обобщя така. Зависи от човека.
напълно съм съгласна :wink: но понеже не исках да съм многословна и затова извъртях темата към предимството да си на общежитие за първокурсници,защото аз съм от другата страна и си изпатих..и не само аз.. :? та,ако бях или когато бъда на общежитие ,определено ще ми липсва личното пространство и усамотение,но това си е риска да живееш в общежитие все пак :wink: зависи и от човека и от обстоятелствата :wink:
иначе твоята "къщурка" е повече от добра,както я описваш :D
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”