Устни изпити по журналистика

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Жестоки мъки рулз!
Я, Я! Жестоки мъки, 100% :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Кирилица,ляляяя..
Фюююю, фюююю
И още може би трябва..
Ха тъй!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Vintersorg, кажи ми че се шегуваш. Не може да е истина това. Не-ееее... Кажи ми, че не е вярно! Ти унищожи и малката надежда, която беше останала в мен :cry:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Вечерта след изпита или най-рано сутринта на другия ден
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

fire написа:Vintersorg, кажи ми че се шегуваш. Не може да е истина това. Не-ееее... Кажи ми, че не е вярно! Ти унищожи и малката надежда, която беше останала в мен :cry:
Разбира се, че я унищожих ! И разибра се, че съм прав!
Come on, babyy, light my fireeee... - Като ти видя ника и се сещам за тази песен на Доорс,ляляяя..
Та по темата...да, наистина не е реално да ни ги кажат веднага. Ще последват точно 2 дни...словом ДВА ДНИ... до заветната дата ОСМИ АВГУСТ, когато ще има ПЪРВО КЛАСИРАНЕ.
Весели летни дни и успех! :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Това е направо садизъм от тяхна страна!!! :x
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Странно! Защо baby, моят nick ти напомня за Доорс?
Та по темата... На мен ми се струваше реално (докато ти не ми отговори), че могат веднага щом те изпитат да ти кажат каква ти е оценката (това все пак е устен изпит) и каквото решат тогава, това ще е. Няма да ни записват на видео, за да ни гледат по-късно и да решават я! Не-ееее, казано е че поне до средата на август ще ми трепери душичката като лист. Дано поне да има защо!

Може би се досещам... LIGHT MY FIRE? Хе-хе-ееее...
"Come on baby, light my fire.
Try to set the night on fire..."
:wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

...Ама си досетлива иначе! :D :D :D

Да...тя и моята душичка трепери, ама все пак...нали това е заветната цел- ще се държим до края! :?
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, аз се държа, държа... И се появяваш ти и убиваш всичко детско в мен :cry:

Шегичка! :P
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Така ще е! Напрежение до последния миг! Докато не си подадем оригинала на дипломите никакво успокоение! Хващаме се за ръце, стискаме зъбки и тръпнем в очакване! :roll: :twisted: :shock:
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Уф бе, хора, вечерта след изпита излизат резултатите (поне миналата година беше така). Толкоз време издаянихте, та на финала за някакви си 5-6 часа ли ще се давате! Айде смелост и спокойствие, силна храна и слънце!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Търговецът на кристал написа:Уф бе, хора, вечерта след изпита излизат резултатите (поне миналата година беше така). Толкоз време издаянихте, та на финала за някакви си 5-6 часа ли ще се давате! Айде смелост и спокойствие, силна храна и слънце!

ААААААааааааааааа, това беше моят израз! :? :? :? Не виждаш ли че има знак R , ъ ? За силната храна човек убивам, хей, камо ли търговци на чаши!
Хаха, шегувам се!@
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, Vintersorg, разбирам, че особено много държиш на това. За това, кажи какво да ти донесем в петък сутрин за хапване? Какво обичаш най-много да папкаш за закуска? :wink:
Ей, хора, каквото и да става ще го разберем в петък сутринта. Само искам да пожелая на всички да имаме повод в петък вечерта да празнуваме истински, като никога до сега... :wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ами, ами ами...честно казано, не знам какво обичам най-много. По принцип обожавам за закуска мекици, ако пък не- банички с данон йогурт (горски плодове), а най-паметната закуска в живота ми беше когато една сутрин отворих фурната и в нея имаше останало печено глиганско от предишната вечер. "Па ядене, па тъпчене, па плюскане!" (цитирам Алеко Константинов).

Абе спокойно, аз в петък ще съм се нахранил до изпита. Пък и винаги си нося запаси. На литературата например оцапах малко темата с шоколад, после я посипах с трохи от кроасан...бе маани! :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не-еееее, ти ще ме умориш от смях! Тотално! Вече въздух не мога да си поема... :D :D :D Моля те, умолявам те, на колене ти падам - не си загубвай чуството за хумор поне до края на класиранията! :D
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Няма няма! Между другото, аз тук говорех напълно сериозно де...вие сте виновни, че ми създавате асоциации с ядене...вСЪЩНОСТ НЕ, МАМА Е ВИНОВНА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ГОТОВИ ДРИБЧЕТАТА С МАСЛО!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”