Социални дейности?:)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Ми ок, аз така и така не съм твърдяла, че първа съм открила информацията. А и просто реших, че и други хора като мен, които не са в или от София в момента, може и да не знаят. И мерси за допълнението с крилото.

А какво ще кажете да пием някъде кафе преди това и после да ходим заедно на откриването?
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

Аз имам уговорка със Зори да я водя.Но да може да се срещнем на кафе.Иначе не съм ти повишавал тон в съобщението си.Просто имах работа и писах точно и ясно.
Винаги бъди себе си!
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Я как сте се разписали докато нямам нет...
Това за откриването и аз го видях,таа какво ще се разберем?
Идеята за кафе на плюшеното мече не е лоша,но трябва да се разбереме допълнително.А корниман,със какво Зори имаш среща преди това? Защото ако е със Зорница,и аз имам :lol:
Да проклинаш че розата има бодли

или да се радваш че бодлите имат роза?
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Хаха, Зорница май не си губи времето! :wink:

Иначе бих се радвала на предложения къде да пием кафе от тия, дето са от или вече в Сф (щото аз около СУ не знам много заведения), мога да предложа само Onda, което е сравнително близо и много яко място. Хайде, чакам!
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Да,Ондата е добра оферта и е близо.Иначе може и във Фланаганс-това е в Радисън на две крачки. Хайде казвайте да се разбираме че то останаха само 9 дни 8)

Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

ми вие предложете къде да се състои сбирката,щот не съм много наясно със заведенията около СУ :D относно "губенето на време"....аз съм поканила още едно момче да дойде с нас!той е от плевен,но още не ми е писал за доуточняване :D :D :oops: ...какво да направя като само момчета ми пишат :twisted: :twisted: :twisted:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

А може и да се видиме на попа-там също има едно готино кафенце а именно Енерджи.
Значи аз предлагам да си направиме среща на 2-ри в 12:00 на попа(или на библиотеката ако някой не знае къде е попа) да удариме по едно кафе и от там да ходиме на откриването. Казвайте!

Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

СЪГЛАСНА! :D В 12 часа на библиотеката,понеже не знам къде е тоя "Поп" :!: :?: :!: :?:
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Ейй,времето набливажа....скоро ще се видим..аз лично вече нямам търпение :D
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Леле, чувствам се супер виновна. Защото аз пуснах мухата за кафе преди откриването, обаче може и да не успея да дойда :cry: ... Просто трябва да си подпиша договора за работа, а това е много важно и не мога да го отложа. Ще опитам да дойда, но не обещавам!
Другият вариант е някой от вас да ми остави номера на мобилния си телефон на ЛС, за да мога да ви звънна да видя къде сте и да дойда малко по-късно.
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Добре,значи срещата е уговорена-12:00 пред библиотеката на стълбите. Зорница,с тебе ще се познаеме а ти ще водиш двамата колеги. С Вики само не знам как ще се разпознаеме,ако искаш остави си телефона на лс за да се намериме. А на тебе плюшено мече съм ти оставил ЛС. Това е :)

Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Миси, fotone. Ако не успея да дойда, ще ти звънна да кажете къде сте. Иначе - до скоро! Нямам търпение да се видим!
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

fotone,я се познаем,я не :D айде да уточним на кое стъпало точно да се чакаме .....или пък можеш да имаш някакъв отличителен знак-балон или хвърчило,за да те видя отдалеч :D :D :D
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Или може да те чака, захапал червена роза :wink:
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »