Успех!
европеистика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Студентката
- В началото бе словото
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Aми аз до последно се колебах точно коя от двете да сложа на първо място. Накрая надделя МО, като бях 90% убедена, че за там няма да ме огрее и до последно бях почти сигурна, че на първо класиране ще съм си европеистика в най-добрия вариант.TheElemental написа: independiente, мен МО ми беше първо желание, а Европеистиката - второ. Само че реших да не чакам второ класиране, а направо скочих на европеистиката и се записах. И мисля, че беше добър избор, паживем увидем:)
Но в момента не съжалявам и даже си се кефя на МО-то
И аз съм на принципа, че ще поживеем и ще видим. Иначе може да отскоча при вас за някоя магистратурка или за второ висше.
myka........
i az sym prieta evropeistika...tova neshto sym si go naumila,4e shte go u4a ot 2 god i mi beshe super me4ta, oba4e da vi kaja ne mi se idva v taq sofiq.........shte otka4a......tolkova mi e hubavo tuka vyv varna - morence,xtravaganzza, gadjeta......golqma myka mi e.......nqkaksi super ironiq se polu4i tova kandidatstvane....xorata pla4at,4e ne sa prieti,az plakah,4e sym prieta....
ama nqma vryshtane nazad,shte se vidim s vsi4ki na 2 okt.... hasta la vista
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
In the worls
Can't save us from
Ourselves
ЗдравейтеSanTzi написа:Две много добри мои приятелки завършиха миналата година, мисля че бяха първият или вторият завършил випуск. Много са си доволни от обучението, но като всяко ново нещо имало много недомислици, непрекъснати промени в плана, и покрай завършващите изпити имаха някакви проблеми, ще им дрънна една жичка ако искате да разкажат по-подробно.
И аз ще уча това тук
А аз понеже не съм много в час с програмата, по-опитните ще обяснят ли тея 2 езика как се учат.Т.е. гледам че са едновременно 1вия семестър, е ясно не са и 2та на едно ниво, ама изобщо учат ли се както трябва? Защото не съм чувала много добри отзиви за езиците в СУ, извън филологиите.Аз съм с първи немски и писах 2ри английски, защото се записах много набързо и даже незнам какви други 2ри езици могат да се изберат.Немски с английски е добра комбинация, но доста популярна.Някой от опитните да е направил по-добра, която смята за по-печеливша?
Благодаря!
(най-хубавата българска дума според миналогодишното социологич.проучване