Социални дейности?:)
Модератор: Boromir
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Охооо ето още една колежка! Здрасти Виолета,добре дошла.Аз съм Новак от София.Ти откъде си?
Това е то! Събрахме се-цели 5 човека! Вероятността през останалите 2 седмици да се появят и останалите 60 е голяма
Социални работници от всички страни-обединявайте се!
Това е то! Събрахме се-цели 5 човека! Вероятността през останалите 2 седмици да се появят и останалите 60 е голяма
Социални работници от всички страни-обединявайте се!
Да проклинаш че розата има бодли
или да се радваш че бодлите имат роза?
или да се радваш че бодлите имат роза?
Ами аз съм от Ямбол и страшно се радвам,4е има доста хора,както виждам,които са се записали да учат тази специалност,аз лично в началото доста се колебаех,но в последствие реших,че искам да уча това и се надявам да сам направила добър избор...
Виждам,4е доста бързо се увеличава бройката.....което ме радва много...все пак ще стават по-големи купони....супер 
хахахахаха ами ако съблюдавахме Закона за защита на личните данни толкова строго,в сайта на СБО нямаше да има никакви имена...предполагам ,че е тя,понеже 1.е от Ямбол(и сигурно е подала молба за общежитие)2.е първи курс 3.е от факултета по педагогика....може и да не е това момиче,но все пак съм длъжна да питам
аз иначе ще съм в бл 41А 
П.П. НЕ ОБИЧАМ ДА МИ ВИКАТ "ЗОРНИЦЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!
П.П. НЕ ОБИЧАМ ДА МИ ВИКАТ "ЗОРНИЦЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
Я какво съвпадение!!!
Да това съм самата аз!!!
и ще съм в блок41А,но сега се колебая на квартира има вероятност да съм,но още не се знае,така че ако си остана на общежитието,със сигорност ще спретнем купон,пък и то не прече дори и да не съм на общежитие,пак да направим общ купон,все пак ще се виждаме доста често като бъдещи колеги
Аууу много се радвам!!Супер!! и съседи и колеги вече си намерих! 
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Откриване на учебната година
Йеее! Вече има информация кога ни е откриването на факултета! То всъщност може отдавна да има такава информация, но аз едва вчера се завлякох до университета. Така че, за информация на останалите - официалното откриване на учебната година за Факултета по педагогика е на 02.10. в 13.30 часа в 45 аудитория на втория етаж (ма не ме питайта в кое крило, щото това вече не си го спомням). Ще се видим там!