Социални дейности?:)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

УЕЛКЪМ,колега(колежке)!!!наистина започнахме да се събираме...току виж сме станали 76 до 2ри :D хахахах!много ми е приятно да се запознаем:)както може би се сещаш аз не съм Анджелина Джоли:) казвам се Зорница :D останалите ще се представят сами.....предполагам :P
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Ами....аз съм Виолета и също като вас съм приета социални дейности....радвам се да се запознаем :) Надявам се и другите да се представят.... :P
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Аааа, нас (мен) ни е срам :wink:
Бъзикам се. Няма какво да се представям пак, едно от последните мнения е точно за мен. Ако и ти искаш да се учиш на салса - вече ще раздвам номерца и ще става с резервация, че много станаха желаещите :)
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Охооо ето още една колежка! Здрасти Виолета,добре дошла.Аз съм Новак от София.Ти откъде си?

Това е то! Събрахме се-цели 5 човека! Вероятността през останалите 2 седмици да се появят и останалите 60 е голяма :lol:
Социални работници от всички страни-обединявайте се! :lol:
Да проклинаш че розата има бодли

или да се радваш че бодлите имат роза?
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Ами аз съм от Ямбол и страшно се радвам,4е има доста хора,както виждам,които са се записали да учат тази специалност,аз лично в началото доста се колебаех,но в последствие реших,че искам да уча това и се надявам да сам направила добър избор... :D Виждам,4е доста бързо се увеличава бройката.....което ме радва много...все пак ще стават по-големи купони....супер :P
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

миии ако се казваш ВИОЛЕТА НИКОЛАЕВА АТАНАСОВА значи ще сме съседки в Студентски град :D :D :D така че можем да спретнем едно купонче още на 2ри...съгласни???
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Ццц Зорнице,разкриваш лични данни без позволение,а? :lol:
И не бързай толкова,съмнявам се в цял Студентски град да има само една Виолета :) Но пък ако е точно тя?! :shock:
Иначе къде ще си в студентския,я кажи..

Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

хахахахаха ами ако съблюдавахме Закона за защита на личните данни толкова строго,в сайта на СБО нямаше да има никакви имена...предполагам ,че е тя,понеже 1.е от Ямбол(и сигурно е подала молба за общежитие)2.е първи курс 3.е от факултета по педагогика....може и да не е това момиче,но все пак съм длъжна да питам :D :D :D аз иначе ще съм в бл 41А :lol:

П.П. НЕ ОБИЧАМ ДА МИ ВИКАТ "ЗОРНИЦЕ"!!!!!!!!!!!!!!!! :spiderman:
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Я какво съвпадение!!! :shock: Да това съм самата аз!!! :P и ще съм в блок41А,но сега се колебая на квартира има вероятност да съм,но още не се знае,така че ако си остана на общежитието,със сигорност ще спретнем купон,пък и то не прече дори и да не съм на общежитие,пак да направим общ купон,все пак ще се виждаме доста често като бъдещи колеги :lol: Аууу много се радвам!!Супер!! и съседи и колеги вече си намерих! :lol:
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Брей какво съвпадение само :shock:
П.П. НЕ ОБИЧАМ ДА МИ ВИКАТ "ЗОРНИЦЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!
Сори,но откъде да знам :roll:

Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

ами вече да знаеш :) може да ми казваш Зузи :P :D :lol:
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

Привет и от мен.Аз съм от Шумен,но изобщо не е шумно от към развитие в моя град.За това и се насочих към София.Смятам,че там шансовете ми за реализация са по-големи.Аз също бях в 41 а,но се преместих в 18блок.Това е на 5мин от вас.

П.С:Това е за информация на Вики! :laughing3:
Винаги бъди себе си!
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Откриване на учебната година

Мнение от pliu6eno_me4e »

Йеее! Вече има информация кога ни е откриването на факултета! То всъщност може отдавна да има такава информация, но аз едва вчера се завлякох до университета. Така че, за информация на останалите - официалното откриване на учебната година за Факултета по педагогика е на 02.10. в 13.30 часа в 45 аудитория на втория етаж (ма не ме питайта в кое крило, щото това вече не си го спомням). Ще се видим там!
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

еййй много мерси за инфото :D аз щях да ида още сутринта и щях да се лутам цял ден :D
Аватар
Cornyman
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cornyman »

Това е южното крило!Информацията е от 15.09 там.

:book: :cheers:
Винаги бъди себе си!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”