Изпитът по Английски език в СУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено

Доколко вярвате на резултатите от изпитите в СУ?

Напълно
31
29%
По-скоро да
39
37%
По-скоро не
23
22%
Изобщо
13
12%

Общо гласове: 106

Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

съгласна съм с infinity 1 е да говориш с чужденци, друго е да знаеш как се пишат думите,трябва да си усвоил и граматиката, по-сложни думи и сложосъчетания..съвсем различна работа е говоренето..но изпита е писмен, трябва съвсем друга подготовка.. и 1 малко дете израстнало в англия може да говори английски, но помислете си ако го накараш да прави диктовки, есета и подобни тестове..
arcticub
В началото бе словото

Мнение от arcticub »

arcticub ти май нещо имаш нужда от професионална помощ. Виж там в дебелата ви и несравнима банкова сметка дали ще могат да се намерят достатъчно пари, за да накараш някой да се занимава с неразбирателството ти със света.

смешна си ми, и съм съвсем сериозен, а ти за света съм сигурен че нямаш никава представа, so tell you teacher friends that If certain people r not accepted this year tragedies r impending. . . that's real as the streets of Sofia
nosuchid
В началото бе словото

Мнение от nosuchid »

Никога не съм виждал книжките с примерни тестове, за които говорите, нямам нито 1 минута специална подготовка за изпита. Предполагам, че оценката ми е що-годе справедлива (съвсем малко под 4), но все пак си мисля, че хората, които оценяват, биха имали по-добра възможност да разберат на какво ниво е даден кандидат при срещата с него лице в лице. Според мен е хубаво да има и т.нар. устен изпит с кандидата; не знам защо го премахнаха. Но аз лично чувствам, че там например бих могъл да представя себе си по-успешно. Предполагам, че така биха могли да сторят и хората, които наистина имат опит в устното общуване, защото и това не е без значение. Дори да не бъде задължителен за всички специалности, то би могъл да остане поне за филологиите. Вие как мислите?
Последно промяна от nosuchid на 21 Сеп 2005, 20:32, променено общо 1 път.
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

ами аз се притеснявам да говоря на английски и мисля че ще се изложа яко на устен изпит..от много време не съм приказвала на английски..то кога ли съм..евентуално в чужбина и с разни чужденци, които идват..но пък 1 устен изпит си изисква подготовка и може би би било добре да има такова нещо..той не съществува ли все още за английската филология?
shaho
Пишете, о, братя

Re: Стига ревове

Мнение от shaho »

Mimona написа:
shaho написа:Абе ей,хора.Какво сте оревали целия форум.Изпитът е тест и няма място за грешки.Единствено е възможно субективизъм на есето.Аз пък миналата година изобщо не се готвих и имам 5,23.Кво да ви кажа.Иначе преди 6 години взех фърст съртификат,ама наистина двата изпита не си приличат.И да ви кажа честно този в СУ май е по-лесен.Разберете,че едно е да искаш,второ е да можеш,трето е да го направиш.
Хей,изпитат миналта година е бил мноогоо по лесен от тазгодишният!тогава е имало около 20 -6!е сега 1!!!не може да се прави сравнение.
иначе аз очаквах да ми се падне нещо сходно с тестовете от новите три книжки и 2-те стари.като се има впредвид ,че имам колкото някой мой познати,който имат по 2 сертификата:си е направо супер!!!
Добре,може и така да е.Но тук говорим за хора с двойки,които имат претенции,че знаят нещо и не са оценени обективно.Ами малко е смешно. :D :D :D :D
Dark Side
В началото бе словото

Мнение от Dark Side »

:D значи на 10 или след 10ти ще знам кво съм оплескал и къде.Жалко ,че ще ми се уталожи гнева до тогава ,но още незнам къде се намирам заради тази 2ка.Хубави мнения сте праснали някой вярни ,други не.До скиване и другата година пак ще се видим ,ама този път ще атакувам на 2 фронта. :D

p.s..ако тва за типа на проверката е вярно (че се проверява от няколко човека) съм съгласен със оценяването...
Аватар
az
В началото бе словото

Мнение от az »

мислите ли,че тази година балът ще е мн по-нисък от миналата
според статистиката оценките не са чак толкова зле :(
Аватар
Maichka
В началото бе словото

Мнение от Maichka »

Всеки с проблемите си. Съжелявам, че това ще прозвучи малко тип гроздето е кисело, но тази година заради здравословни причини неможах да кандидатствам каквото и където искам, а това, че не ме приеха в СУ, ми дава възможността да следвам отново истинските си мечти. Така че не съм чак толкова разочарована от съдбата си, имам си планове за бъдещето. Просто не вярвам, че съм за 2-ка по английски, това е. Както и никой от хората, на които съм казала, не го вярват, включително и учителката, при която ходих на курсове.
Така че на хората, които ме смятат за неподготвена или на които им е смешно, само мога да кажа: радвам се, че ви забавлявам. 8)
Последно промяна от Maichka на 04 Авг 2005, 01:14, променено общо 1 път.
She's a little runaway, daddy's girl learn fast all those things he couldn't say
Аватар
psykko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от psykko »

Maichka, дето се вика, thing always happen for a reason, ти даже знаеш причината :) просто ти се "показва", че трябва да вървиш по пътя на мечтите си, а не да го заместваш с друг... колкото и наивно да звучи това, така е:)

и все пак, по-добре си поправи граматичната грешка в подписа ;)
extra medication for all
Аватар
gigitoo
В началото бе словото

Мнение от gigitoo »

смешна си ми, и съм съвсем сериозен, а ти за света съм сигурен че нямаш никава представа, so tell you teacher friends that If certain people r not accepted this year tragedies r impending. . . that's real as the streets of Sofia
По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!! :!:
Аватар
evterpa
В началото бе словото

Мнение от evterpa »

не! не вярвам, че знам повече английски от най-добрата ми приятелка!
това е лъжа! не е възможно тя да има по-малко от мен-5.2, както не е и възможно аз да съм в топ 30 с 5.6, защото лично познавм поне 60 момичета по-добри от мен с много. просто не е възможно

сега не ме убивайте-не съм ви конкуренция, аз ще уча във ФМИ (стискам палци да е информатика)
Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ще помоля посетителя с никнейм arcticub да спазва добрия тон на форума :evil: :!: :!: :!:

А останалите да не му се връзват
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
privet
В началото бе словото

Мнение от privet »

и да вярваме, и да не вярваме на резултатите...те са факт,който не можем да променим.
някой може ли да ми каже какви са най-добрите ми шансове с бал 26,61/с английски/
arcticub
В началото бе словото

Мнение от arcticub »

По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!! По повод на този коментар и на предишния от същата личност може би е редно да се направи нова тема- "Чуйте гласовете на озлобени некадърници". Само за там са достойни безсмислените изречения, написани на изключително сбъркан английски. arcticub, може би ще се научиш, че с кола и банкова сметка не може да си купуваш акъл!!

<<алхимикът>>

Не разбирате ли, че такива постове няма да бъдат допускани
Покажете , че сте интелигентни хора и спрете дразгите
Аватар
gigitoo
В началото бе словото

Мнение от gigitoo »

Достатъчно "mature" бях да си използвам английския в Щатите и на Cambridge тестовете и то без мама и тати да ми ги уреждат :twisted: А дали тук имаш по-висок резултат може да се разбере ако го споделиш, естествено...
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”