Политология
Модератор: Boromir
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
blueman_bg
- В началото бе словото
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Мда исках и аз Политология, но не стана. Изкарах над 5.50 на изпита то История и пак не стана, ма така е кат се падна ная лесната тема и целият ми труд особено по тезите за Нова история отиде подяволите. Много много жалко, ще ме е яд много но какво да се прави. Желая много успех на всички бъдещи студенти в сферата на Политологията. Доста ще ви е трудно но щом сте стигнали до тук, сте със сигурност арна стока предполагам и ще се справите и по-нататък. Поздрави на всички отново! 

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Мани го броят на съобщения дате провя във форума тези дни. Просто имам много свободно време и си пиша тука, после като дойда в София и едно няма да пускам както и да е. Ми просто имах 4.25 по Български а трябваше да имам повече, но попаднах на една даскалка дето ми еба аре да не казвам кое и така се получи, но какво да се прави. Пък и все пак имах 5.63 не 6.00 на изпита и от там сринах под 27 бала и замина всичко затова дори не пусках други класирания а писах каквото можеше. Здраве да е!Райков написа:И колко викаш, че ти беше дипломата? Защото с не много висока оценка по литература от училище и 5.75 от предварителния изпит по история на България си се влиза предоволно
Иначе браво правиш по ~63 съобщения на ден. Това си е постижение

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Археология, какво да се прави. Аз така или иначе само изпит по История държах така че нямах избор но не се оплаквам вече, свикнах с мисълта пък и може да е хубаво. Дано се срещна с готини колеги и всичко ще ена шест пък ще се оправяме.
Офф топик.-- Поздрави на Ивчето. Ако не се лъжа май беше в моята гимназия и е влязла това което иска. Радвам се че някои хора от тъмницата АГ в Русе все пак са пробили където искат!
Офф топик.-- Поздрави на Ивчето. Ако не се лъжа май беше в моята гимназия и е влязла това което иска. Радвам се че някои хора от тъмницата АГ в Русе все пак са пробили където искат!

- Синан Сакич
- В началото бе словото
- Обратна връзка: