Моя грешка значи. останал съм с грешно впечетление понеже преди няколко месеца преминах през Белград и сръвнение със нашата столица по-добре ми се стори като инфракстуктура. А да САЩ ги върня няколко години назад, факт!GaVrosH написа::клатя_пръст: :клатя_пръст: :клатя_пръст:SILVER ARROW написа:GaVrosH написа:мъдро, ама в смисъл, че е простотия, дето само сърби могат да я измислят, ама ти какво очакваш, от тая страна тръгна чалгата, пък кво остава за това...
хахахаха ето това вече ми хареса много. Ми така е, и най-критичното е иначе че са по-развити като страна от нас като че ли, ма тва е друг въпрос! Простаци, то и ние имаме бол ма такива български теории за отношението към жените от наши хора не съм чувал!
не са по-развити, вече не, само имаха по-хубави пътища, ама американският народ се погрижи преди няколко години това да се промени. Иначе сега идват маймуните да купуват храна от Люлинската борса, тия кашкавал и 'алва не са виждали!
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не знам дали момчетата се влюбват по-лесно, според мен им отнема повече време даже. но пък като че е по-трайно влюбването им. понякога... абе зависи си от човека... (нио не казах като хората
)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Значи ти цял живот ще чакаш истинската любов и няма да я търсиш,тоест няма да имаш връзки,защото не са истинскиIce_Spirit написа:това трябва да бъде единственият случай,защото всичко друго не би било истинскоCreed написа:Да,това е в идеалния случай
Въртяхте го,сукахте го и пак до чалгата опряхте като великото зло в България.Не ви ли писнамъдро, ама в смисъл, че е простотия, дето само сърби могат да я измислят, ама ти какво очакваш, от тая страна тръгна чалгата, пък кво остава за това...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
о,имала съм истински връзкиStark написа:Значи ти цял живот ще чакаш истинската любов и няма да я търсиш,тоест няма да имаш връзки,защото не са истинскиIce_Spirit написа:това трябва да бъде единственият случай,защото всичко друго не би било истинскоCreed написа:Да,това е в идеалния случайЕм чини ми се бая ще почакаш.
Toto-I will remember
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Идеята е следната-когато започваш една връзка го правиш с ясното съзнание,че Той(обекта на твойте чувства)е първият и последният,преди него не е съществувало нищо и че не ще има период след него!Да търсиш една качествена връзка е просто обратното на това да се впускаш в еднодневни авантюри,но не исключва възможността да имаш връзки-Никой не е застрахован от несполучлив опит!
П.П.Дано сте разбрали идеята ми
П.П.Дано сте разбрали идеята ми
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Е да но ако всяка връзка,респективно всяка любов,е "любовта на живота",сиреч "истинската" връзка,то явно любовта си е чиста проба шашма
Не ми се вижда реално всеки път щом имаш връзка да прокламираш,че си влюбен/а,то ако беше така,любовта нямаше да бъде тъй възхвалявана 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
А ти искаш връзка,в която да си мислиш,че не си влюбен лиStark написа:Е да но ако всяка връзка,респективно всяка любов,е "любовта на живота",сиреч "истинската" връзка,то явно любовта си е чиста проба шашмаНе ми се вижда реално всеки път щом имаш връзка да прокламираш,че си влюбен/а,то ако беше така,любовта нямаше да бъде тъй възхвалявана
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."