Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

На УНСС е, ама има и свестни стаи там.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане... :cry: :cry: :cry:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Circle Line написа:Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане... :cry: :cry: :cry:

Е то и квартира да търсиш пак ще си с хора така че няма как да си сам-сама. Моя съвет не прави тази грешка и си задръж общежитието, мястото де. Зависи ако си добре финансирана търси квартира, ако търсиш малко по-добри условия, но ако малко по-мизерните условия не са главната причини си се придържай къв общежитието не прави моята грешка ти си решаваш де! :roll:
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Circle Line написа:Офф аз се записах в общежитие (блок 42 Б, стая 209), ама сигурно ще се откажа, защото в такава среда не мога просто да уча; не че съм расъл в саксия, ама просто с още 2-ма човека около мен не виждам как ще стане... :cry: :cry: :cry:

Хаха...аман от мамини синчета!
Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви... :wink: :wink:
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Vintersorg - не че имам нещо против "Der Untergang", но тая снимка е огромна :D
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Vintersorg написа:

Хаха...аман от мамини синчета!Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви... :wink: :wink:
Е*ати грубото !!! :shock:

Дай да го набутаме в затвора или в някой карцер та да изглежда татково синче,a... или какво? :roll:

Все си мисля, че всеки може сам да си избира къде и защо(там) да живее? :?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Beyonder
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Beyonder »

Ако не страдаш от внезапни пристъпи на клаустрофобия се премести в двойна стая.. И няма да си с още двама човека, ми само с един :P Е, малко трудно ще се разминавате, ама какво да се прави... рисковете на професията :)
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

jantex написа:
sapio написа:
jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохол :lol: или нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години :?
Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.
Ти не каза ли ,че си търсиш квартира :roll:
Търся, търсяяя ... но докато намеря ще се наложи да подремвам в общежитието, току виж ми харесало. А все пак се надявам да не съм сам в квартирата. Едно заради парите, друго че и сам не е съвсем приятно.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

някой тук ме наплаши с огромни опашки и много чакане, пък аз успях да свърша всичко 1 час по-късно след стъпването ми на софийска земя :roll: докаминката не е зле, въпрекич е изглежда голяма злобарка...и стаята ми е в добро състояние, само трябва добре да се почисти :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

everyday_ написа:някой тук ме наплаши с огромни опашки и много чакане, пък аз успях да свърша всичко 1 час по-късно след стъпването ми на софийска земя :roll: докаминката не е зле, въпрекич е изглежда голяма злобарка...и стаята ми е в добро състояние, само трябва добре да се почисти :D
Извинявам се... :(

Аз като ходих на 19-и бяха огромни опашките...пък и от касата даже ми се оплачиха и казаха,че излизали до другия блок опашките :dontknow:
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Здравейте,не успях да про4ета всички мнения и затова може да се повторя.Приета съм на първа класация в общежитие,но сега искам да се прехвърля и се чудя дали ще си запазя мястото,или ще си изгубя правото за общежитие тази година?Мерси много за отделеното внимание :D :D :flower:
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви... :wink: :wink:[/quote]

Аз си намерих и за по малко :twisted:
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

EleiN написа:
Face it, that's the real life! Ако искаш да си сам, си приготви към 300 лева на месец за самостоятелна квартирка...Така е - "изкуството" иска жертви... :wink: :wink:
Аз си намерих и за по малко :twisted:
Честито!!!Ще можеш да си мърсуваш* на спкойствие :twisted:

*в смисъл на "развратничиш" :twisted:
Аватар
Илияна
В началото бе словото

Re: Настаняваане в общежитие

Мнение от Илияна »

След още 6 години сега аз ще съм :albino: и бих ви помолила много любезно да ми разкажете променило ли се е състоянието на стаите или ... Ще съм ви много благодарна! Черпя с бира като се установя там хахаха
zmeqt
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Настаняваане в общежитие

Мнение от zmeqt »

............

Вече няма нужда от този пост.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”