Търся 2-ма съквартиранти

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
базалт
В началото бе словото

Търся 2-ма съквартиранти

Мнение от базалт »

здравейте!Студент 1-ви курс съм с БФ.Намерих напълно обзаведен двустаен апартамент в зона Б-5 на Опълченска. Трябват ми още 2-ма души за съжителство.Цената на човек е 150лв. Но има един проблем.В момента апартаментът е в пълен ремонт и така ще бъде до 10 октомври.Но на тази дата ще е напълно готов.Ако има желаещи моля да пишат лс!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

хмм 150лв и отделно се плащат сметките нали ? Има си кухня, баня и достатъчно легна нали ? :) Че аз сега съм в софия и си търся квартира..
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
базалт
В началото бе словото

Мнение от базалт »

да....150лв +сметките.Има си всичко, но за леглата не мога да ти кажа, защото не съм го виждал.Но предполагам, че не е проблем ако няма да сложим още. :lol:
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Търся 2-ма съквартиранти

Мнение от traffic09 »

базалт написа:здравейте!Студент 1-ви курс съм с БФ.Намерих напълно обзаведен двустаен апартамент в зона Б-5 на Опълченска. Трябват ми още 2-ма души за съжителство.Цената на човек е 150лв. Но има един проблем.В момента апартаментът е в пълен ремонт и така ще бъде до 10 октомври.Но на тази дата ще е напълно готов.Ако има желаещи моля да пишат лс!
еееее супер аз също живея в зоната, да не е един висок розово-жълт блок срещу mall , то направо ми е мечта да се паркирам за постоянно в него, ходих 2 пъти на купон,беше супер яко. Ами щом ще сме съседи обаждайте се :) , аз съм иначе във ФзФ.
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”