Втора специаланост vs Второ висше

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А като уча право мога ли да запиша паралелно после Стоп. управление примерно? Или соц. работи там дето имаше... Или само МО може :?

П.П. А дали каот първото ми е право въобще ще мога да завърша и второ :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

явор написа:А като уча право мога ли да запиша паралелно после Стоп. управление примерно? Или соц. работи там дето имаше... Или само МО може :?

П.П. А дали каот първото ми е право въобще ще мога да завърша и второ :lol: :lol: :lol:
Абе, сигурно може, но друг е въпроса, че едва ли ще имаш мн мн време да се занимаваш :D

А иначе, за мен МО си е по-добрия вариант /поне според мен, пък съм и пристрастна 8) /. За повече инфо можеш да се обърнеш към Агова (разбира се, като е в добро настроение :lol: :wink: ).
8)
OmeRga
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от OmeRga »

Имате ли представа след кой курс мога да запиша 2ро висше? Уча Славянска филология и чух различни мнения, понеже завършвам магистър
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”