Изпитът по Английски език в СУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено

Доколко вярвате на резултатите от изпитите в СУ?

Напълно
31
29%
По-скоро да
39
37%
По-скоро не
23
22%
Изобщо
13
12%

Общо гласове: 106

madamcheto
В началото бе словото

Мнение от madamcheto »

Maichka написа:Съгласна съм, че всички сте очаквали повече. И в това няма нищо лошо, защото всеки си знае възможностите. Но тук не говоря за 5 или 4, или дори 3...а за 2-ка!
Разбирам те напълно ,мила...аз съм в твоето положение и втори ден съм като втрещена...не мога да повярвам....
от 10 години пътувам къде ли не извън БГ ...и точно англииския е езикът на който се разбирам с хората ....наистина не разбирам...как може да имам 2-ка.... :?:
zrun4o
В началото бе словото

Мнение от zrun4o »

Maichka написа:
Съгласна съм, че всички сте очаквали повече. И в това няма нищо лошо, защото всеки си знае възможностите. Но тук не говоря за 5 или 4, или дори 3...а за 2-ка!

Разбирам те напълно ,мила...аз съм в твоето положение и втори ден съм като втрещена...не мога да повярвам....
от 10 години пътувам къде ли не извън БГ ...и точно англииския е езикът на който се разбирам с хората ....наистина не разбирам...как може да имам 2-ка.... Question
и аз така... има бъг в сиситемата. на 10-ти отивам с София.
Аватар
gerchenceto
В началото бе словото
Специалност: кандидат-арабист

Мнение от gerchenceto »

хора,никой ли не обърна внимание на малките пликчета???от онзи изрязан край горе се вижда всичко,гении,а?А за въпросните книжки:взех си ги и трите и ги знаех почти наизуст,много от нещата там бяха еднотипни (за Error-ите специално),но на изпита не видях нищо такова...В интерес на истината изпита не беше труден (с изключение на Error Correction и това,че времето за есето ми се видя малко) и затова се учудих от слабите резултати,но...
таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш, не отлита ...
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

Не разбирам каква е базата за сравнение между First Certificate и изпита, който е в СУ? Хората, които са го взимали по-добре от всички други трябва да знаят, че този изпит е на изключително начално ниво, а не на кантидат-студентско, където се бориш за най-доброто! Имам познати, които даже Proficiency взеха къде с А, къде с С, но нямат отлична оценка в СУ. А разликата между двата Кеймбридж изпита е огромна! Така че не обвинявайте системата за това, че вие не сте се справили. И цяла година да си се подготвял ако не разбираш нещата достатъчно компететнтно пак ще се оплескаш. В този изпит се искат най-вече конкретни граматически знания, както и способността да пишеш правилно и смислено. В махалата и на съседа бабата може да си хвали внучето, че е много умно, знае английски и как само говори с чужденците! Но друго е да си защитиш знанията пред компететни хора, които не гледат само да те разберат колкото да се оправят до най-близката гара, а търсят отличие в това, което можеш!
Може да звуча грубо, но това са си факти. Съжалявам за тези, които не са ги приели, но и е истина, че и много хора са се явили на този изпит само защото са си мислели, че ще се справят и не са се подготвили. Колкото до другите... е понякога е въпрос на късмет пък, какво да се прави. Другия пък повече :wink: (това прозвуча леко даскалски :) )
Sunlight divine cover my land
Angels of light take care of us
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

gerchenceto написа:хора,никой ли не обърна внимание на малките пликчета???от онзи изрязан край горе се вижда всичко,гении,а?А за въпросните книжки:взех си ги и трите и ги знаех почти наизуст,много от нещата там бяха еднотипни (за Error-ите специално),но на изпита не видях нищо такова...В интерес на истината изпита не беше труден (с изключение на Error Correction и това,че времето за есето ми се видя малко) и затова се учудих от слабите резултати,но...
Едва ли проверяващите ще са се кьорили през онези малки изрязани дупки на плика, за да четат имената! И те какво - ще ходят там и с прожекторчета, за да виждат и по-добре написаното върте?
Книжките не са само 3, с другите информацията става много по-обширна, но пък специално на error-a си имаше неща, които не бяха засегнати в нито една от тях.
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Error-a наистина не беше това, което очаквах .. в книжките предимно грешни времена, модали и то очебийно явни грешки... на теста нещата бяха доста по-тънки.. На мен лично и рийдингът ми беше кофти. Infinity, gerchenceto - а вие колко имате?
illidan

Мнение от illidan »

Еми хора кво да ви кажа...у4их за скапания изпит мноо здраво на всеки примерен изпит имам над 5 а на ТОЕФЛ-по4ти максимален реиндж - 230-289 (знам 4е тоефл е по лесен от тоя изпит ама все пак...) и вупреки тва на изпита имам 3.80...не знам как стават тия неща и сега с мнооого кусмет на второ класиране ще вляза СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ-наи умрялата специалност :(
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

напълно съм съгласна с "даскалското" мнение:) аз лично се явявах на немски и в този смисъл знам за какво става въпрос:) та..може да си много готин с чужденците, но ако не си упражнявал някой от компонентите- губиш..и така е редно..
shaho
Пишете, о, братя

Стига ревове

Мнение от shaho »

Абе ей,хора.Какво сте оревали целия форум.Изпитът е тест и няма място за грешки.Единствено е възможно субективизъм на есето.Аз пък миналата година изобщо не се готвих и имам 5,23.Кво да ви кажа.Иначе преди 6 години взех фърст съртификат,ама наистина двата изпита не си приличат.И да ви кажа честно този в СУ май е по-лесен.Разберете,че едно е да искаш,второ е да можеш,трето е да го направиш.
arcticub
В началото бе словото

Мнение от arcticub »

знаш ли какво infinity, ти си тъпа връзкарка, ако те срешна на улицата ще те Смажа
arcticub
В началото бе словото

Мнение от arcticub »

ще те Смажа

I just pasted those words cause I don't have that bulgarian software but anyways. . . I'm bound to waist a few minutes on this inferior froum just to expound my viewes on this unbelivebly SHITTY test. It's a well know fact that all the relatives of teachers and other authority in that university get to fill all the "prestigious" courses. . . all of the rest are basically doomed to failure. ( ще те Смажа ) I can careless though. My avarage result is not in my field of view, even, I might waist another year in ridin my car and doin what I do but all of you that has reveived excellent marks should know that even if my result is lower we are just not equal. ( ще те Смажа ) I'm way ahead of your competition, some of you should look behind themselves, I'm about to pass you twice, but listen here. While you study for inferior exames, I ride in quarter of a million leva cars, I've been on places you could never imagine. . . but leave that aside, the pinnacle of this message ( ще те Смажа ) is that a pal of mines "underwent" that test as well, he was even part of the courses SU organizes. His result is in contrast with his knowledge. Those teachers have no idea what they have gotten into. . . ( ще те Смажа )

If they think they hold somebody's destiny in their hands, well, I hate to break the news but the tables have turned this year. . .

cheers

PS let not forget I'm just 22 and my bank account is bigger than your paps, moms, uncle, granny and the teachers that evaluated my english knowledge put together !!! ( ще те Смажа )

cheers

(Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...) I hope it pops. . .
Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...
Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закСтига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...ачиш.. догодина може пак да Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...прехвърлиш...кандидатстваш..да Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...се Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...Стига глупости! умряла специалност.. недей така! пък и, ако много искаш да си в СУ, мисля,че важно е все някъде да се закачиш.. догодина може пак да кандидатстваш..да се прехвърлиш...
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

arcticub ти май нещо имаш нужда от професионална помощ. Виж там в дебелата ви и несравнима банкова сметка дали ще могат да се намерят достатъчно пари, за да накараш някой да се занимава с неразбирателството ти със света.
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Аз се явих на Английския с нулева подготивка, просто заради спорта и затава за мен не е странно, че имам хуууубава тлъста 2-чица :oops: .
Но вие, драги момичета и момчета, които сериозно сте се подготвяли, и сте работили с чужденци, и сте се явявали на други изпити, на който сте изкарали високи оценки...ами може би наистина са ви прецакали. Непрененно трябва да идете да си индентифицирате работите.
Все пак аз по-скоро вярвам на резултатите, защото примерно на изпит по БЕЛ проверяващия би могъл да прояви някакъв субективизъм, но специално по Английски мисля че няма такава възможност, защото критериите са ясни, точките са определени и т.н. Във вашия случай вероятно има някаква техническа грешка, при преписването или нанасянето на оценките, или при качването им на сайта. Не бързайте да се отчайвате ами идете да си видите работите и си търсете правата. Успех :!:
Аз знам, че нищо не знам....
Mimona
В началото бе словото

Re: Стига ревове

Мнение от Mimona »

shaho написа:Абе ей,хора.Какво сте оревали целия форум.Изпитът е тест и няма място за грешки.Единствено е възможно субективизъм на есето.Аз пък миналата година изобщо не се готвих и имам 5,23.Кво да ви кажа.Иначе преди 6 години взех фърст съртификат,ама наистина двата изпита не си приличат.И да ви кажа честно този в СУ май е по-лесен.Разберете,че едно е да искаш,второ е да можеш,трето е да го направиш.
Хей,изпитат миналта година е бил мноогоо по лесен от тазгодишният!тогава е имало около 20 -6!е сега 1!!!не може да се прави сравнение.
иначе аз очаквах да ми се падне нещо сходно с тестовете от новите три книжки и 2-те стари.като се има впредвид ,че имам колкото някой мой познати,който имат по 2 сертификата:си е направо супер!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”