от кой квартал сте
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Добрее, ако можеш да държиш ютия която тежи 5 кила и да стреляш в права линия, си напиши тел-а на ЛСdormouse написа:ееее не съм от тоя тип за съжалениетрябва сама да си го изработя.....иначе съм метнала око на оня в И.В. със огромните стъклени странични прозорци........и стъклените балкончета.....оххх че са хубави
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
flyhouse написа:Добрее, ако можеш да държиш ютия която тежи 5 кила и да стреляш в права линия, си напиши тел-а на ЛСdormouse написа:ееее не съм от тоя тип за съжалениетрябва сама да си го изработя.....иначе съм метнала око на оня в И.В. със огромните стъклени странични прозорци........и стъклените балкончета.....оххх че са хубави
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
От мен да мине. Ще се разминеш този път, само защото се познаваме!GaVrosH написа:недей како! плс!nqma_takava написа:Нещо против Зона Б-5 ли имате, а? Сега ще повикам скиновете!hazel написа:Това не беше ли скинарския квартал?GaVrosH написа:зона Б-52![]()
![]()
Everything in my world
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Е вземи кака Лора напримерdormouse написа:flyhouse написа:Добрее, ако можеш да държиш ютия която тежи 5 кила и да стреляш в права линия, си напиши тел-а на ЛСdormouse написа:ееее не съм от тоя тип за съжалениетрябва сама да си го изработя.....иначе съм метнала око на оня в И.В. със огромните стъклени странични прозорци........и стъклените балкончета.....оххх че са хубави
![]()
![]()
![]()
![]()
представяш ли си
![]()
![]()
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
аз съм от Поморие и съм от улица....
..."ЦАР Крум"...
Много ме е срам от невежеството,което стои зад този надпис, дори в документите си за лична карта съм попълнила, че адресът ми е ул. "ХАН Крум", но когато си получих картата, компетентните власти отново бяха написали "ЦАР"....
Много ме е срам от невежеството,което стои зад този надпис, дори в документите си за лична карта съм попълнила, че адресът ми е ул. "ХАН Крум", но когато си получих картата, компетентните власти отново бяха написали "ЦАР"....
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
flyhouse написа:А мене с някоя свободна? Че с жена ми се развеждаме в момента и съм сам самичъкgali4ka85 написа:дай ще те запозная с някой друг свободен от тамdormouse написа:уф как искам да живея в Лозенец...или Иван Вазов в новите яки блокове до Южния...ммммммм![]()
има ги в изобилие
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop