ИГРА: Познай групата!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ех навя ми гимназиални спомени... откога не съм си ги пускала тези хубостници...
Ето от мене една група, дето може да ви бъде или много лесна, или пък много трудна, не мога да преценя, а снимките, които имам на тях, са все гадни или пък с надпис отгоре
, затова пускам 2, дето намерих по-читави.

П.П. Абе между другото, като е пораснала тази тема толкова, как стои въпросът с повтарянето на групите.. щото не се сещам дали тази не беше питана веднъж...whatever. А , и може ли да слагаме по повече от една снимка
?
Ето от мене една група, дето може да ви бъде или много лесна, или пък много трудна, не мога да преценя, а снимките, които имам на тях, са все гадни или пък с надпис отгоре

П.П. Абе между другото, като е пораснала тази тема толкова, как стои въпросът с повтарянето на групите.. щото не се сещам дали тази не беше питана веднъж...whatever. А , и може ли да слагаме по повече от една снимка
Последно промяна от Brainless Pirate на 21 Сеп 2006, 21:22, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не, не е този, но си на доста прав път, Циндиле, но се ориентирай братото със скъсаните гащи най в дясно, а за съжаление и Стенли не е
Американска група е. Стара група, пънк. Двама са RIP мъртви вече (не от старост...), поне двама де, другите май са още живи. Проверих в нета и открих, че третият пък се води в неизвестност, та може и да е умрял.
Снимките са кофти де, знам си.
Не мога да преценя дали помагат тия жокери.
Американска група е. Стара група, пънк. Двама са RIP мъртви вече (не от старост...), поне двама де, другите май са още живи. Проверих в нета и открих, че третият пък се води в неизвестност, та може и да е умрял.
Снимките са кофти де, знам си.
Не мога да преценя дали помагат тия жокери.
Последно промяна от Brainless Pirate на 21 Сеп 2006, 21:24, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър