Специален въпрос относно преместване във специалност .

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

pantera22
В началото бе словото

Специален въпрос относно преместване във специалност .

Мнение от pantera22 »

Значи ходих до юридическия факултет и жената ми каза че за да се преместа Международни отношения трябва да имам успех над 5,50 и ми спомена че миналата година деца със успех от годината 5,97 не са могли да се преместят защото всичко е било заето от студентите със успех пълно 6 .

ВЪПРОСЪТ МИ Е АКО БРОЯТ НА СТУДЕНТИТЕ СЪС ПЪЛНО 6 УСПЕХ ПРЕЗ ГОДИНАТА БЪДЕ ПО ГОЛЯМ ОТ СВОБОДНИТЕ МЕСТА ТОГАВА КАК СЕ ПОЦЕДИРА СЪС ПРЕМЕСТВАНЕТО ???

ВСИЧКИТЕ ЛИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМЕСТЕНИ ИЛИ ИМА И ДРУГИ КРИТЕРИИ :roll:
Аватар
chloe
В началото бе словото

Мнение от chloe »

би трябвало да се процедира както при кандидат-студентите:увеличават бройката и приемат всички
Излъчването ти крещи толкова силно, че не чувам какво казваш.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мнее... :? За някои специалности приемат по 10 души примерно и много хора извън тези 10, макар и да имат успех, не се прехвърлят, доколкото съм чувала. :(
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

got написа:Мнее... :? За някои специалности приемат по 10 души примерно и много хора извън тези 10, макар и да имат успех, не се прехвърлят, доколкото съм чувала. :(
това е въпроса че ако сичките са със 5,90 примерно всичките ли ще вземат или ще одрежат някои :roll: и защо ще ги реззнат
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Нови места се откриват само за успех 6.00-задължени са дори да има 5 места, да приемат и 25 човека, ако всички имат успех 6.00. Ако е по-малък, тогава вече участваш в класирания :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”