Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Е щом желанието за самобичуване е по-малко значи имаме успех в тази тема което е супер! :P
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ей сега ще се включа бурно, 4е малко ми остава да ревна ... :shock:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

как мина
...
:arrow:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

kokteil_molotow написа:ей сега ще се включа бурно, 4е малко ми остава да ревна ... :shock:
Како я кажи как да ти се Фключа :lol:
Малко съм срамежлив, затова не искам да ти звъня още от сега :P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ами...това беше.или поне така се надявам...
снощи беше въпросният разговор с поставения от него ултиматум "или с мене или без мене "...отначалото говорихме общи приятелски неща , защото исках да разбера разни неща покрай него, сега по4ва нова работа и си има и други вълнения...това беше хубавата част. докато не се започна пак с офанзивата.вече станах много кратка и конкретна , дори груба, започнах с "моля те, приеми позицията ми, 4е не искам", той обаче сякаш не я чуваше, аз от "моля те", започнах с "умолявам те ...." , усетих го , че започва да се срива ...разговорът стана хипер мъчителен просто защото аз повтярвах едно и също нещо по 100 различни начина , а той си знаеше неговото, но тоя път по никакъв начин не се поколебах и не се самообвиних , защото най-малкото не беше толкова мъжко да настоява след като аз му казала ясно 4е не искам...
чашата ми преля и станах и си тръгнах. знам, 4 етова е най-глупавото нещо, което един нормален човек може да направи - да избяга , но го направих ...после оба4е се по4на смс -атаката , аз бях кратка само с един -"не искам да се слу4ва ни6то между нас, не искам да сме заедно." грубо, но в прав текст. той написа :"няма да си простя ако позволя на себе си да те пусна".
тва 4е си казах вси4ко на 100% не ме успокоява...той сякаш не разбира по дяволите! :cry:
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Тая история ми напомня, че в България няма закон за тези случаи - мисля че термина беше stalking
ИзображениеИзображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

незнам...ве4е и човешкото ми съжаление към него почна да се из4ерпва не за друго , а защото не уважава позицията ми, 4увствата и мислите ми , иска да ги промени и да ги направи както на него му е добре, ма аз не съм кукла !
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Тогава май-май трябва да се действа рязко - смяна на картата за гсм-то, смяна на телефонния номер и такива работи...
ИзображениеИзображение
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

hazel написа:Тогава май-май трябва да се действа рязко - смяна на картата за гсм-то, смяна на телефонния номер и такива работи...
Е, за начало може просто да не му отговаря на смс-и и обаждания. Явно само с игнориране ще стане. Ама не знам-лесно е да се дават съвети...
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ще видим. засега ще се отбранявам така ( ми то такова офанзивно поведение може да предизвика само тотално издигане на стени от моя страна), надявам се да се откаже все някога.... :cry:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ох мила какво да ти кажа. Хубаво първо че си го оставила това не е тъпо а рационално в такива моменти, защото се е видяло че той няма да отстъпи. Сега вече колко ще продължава да настоява не знам. Имаше една поговорка, прекаленият светец и богу не е драг. Тук в случая става прекалената любов пак не еработа. Сигурно си те обича наистина човека което е много красиво и хубаво, но пък като се прекали както става, само става обратният ефект. Явно няма да се даде лесно, но така е, ще се бориш и да се надяваме все пак лека полека да приеме твоята позиция, но ще отнеме много време съдейки по това което описваш. :?
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

:cry: :banghead:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Всъщност не питах ама явно се подразбра, не е съгласен въпросният да го давате по-полека и да видите какво ще стане а непременно иска сега да дава пръстени така ли? :roll:
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Според мен не я обича. Има една категория мъже. Веднъж имах "честта" един такъв да си пада по мен. Той просто е толкова влюбен в себе си, че дори не допуска мисълта, че на света има макар и една жена, която да не е влюбена в него. И ако се държи така и не разбира, то е защото НАИСТИНА не вярва, че е възможно някоя жена да го отхвърли, просто не осъзнава, че е възможно. И ако нещо му е наранено, то не са чувствата, а гордостта. Моято политика с такива е максималната дистанция. Веднъж и аз се гърчих, изглеждаше наистина съсипано момчето, като отказах да изляза с него, съжалих го, все пак, едно кафе, какво ще ми стане. И като му казах след това, че ще изляза с него ме изгледа с някакъв израз в погледа: "Видя ли, знаех си, че си влюбена в мен, какво се правиш на интересна само!". След това и да беше се разревал пред мен грам съчувствие нямаше да изпитам :evil:
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Xin написа:Според мен не я обича. Има една категория мъже. Веднъж имах "честта" един такъв да си пада по мен. Той просто е толкова влюбен в себе си, че дори не допуска мисълта, че на света има макар и една жена, която да не е влюбена в него. И ако се държи така и не разбира, то е защото НАИСТИНА не вярва, че е възможно някоя жена да го отхвърли, просто не осъзнава, че е възможно. И ако нещо му е наранено, то не са чувствата, а гордостта. Моято политика с такива е максималната дистанция. Веднъж и аз се гърчих, изглеждаше наистина съсипано момчето, като отказах да изляза с него, съжалих го, все пак, едно кафе, какво ще ми стане. И като му казах след това, че ще изляза с него ме изгледа с някакъв израз в погледа: "Видя ли, знаех си, че си влюбена в мен, какво се правиш на интересна само!". След това и да беше се разревал пред мен грам съчувствие нямаше да изпитам :evil:
Ето че си е друго когато момиче даде акъл по теми като тази. Не бях се замислял за цялата тази работа от тази гледна точка. Предлагаш теорията на накърненото самочуствие и на недостижимият плод. Както ти каза, колкото повече тя се дърпа, той толкова повече се амбицира за да докаже сам на себе си че няма граници за неговият чар. Много интересен поглед на нещата, баси аз сто поста изписах тук и дори не се приближих до тази логика която може би звучи доста близо до истината, дано не е така защото ако е коктейла само ще се изтерзава още и за в бъдеще. Баси много гадно си звучи това, излиза че я преследва като трофей, значи понякога мъжете верно може да сме големи свини спор няма. :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”