най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Това че често мъжете не показват открито чуствата си има обяснение. Не знам как до го обясня, то си е тъпо като причина, но често чуствата не се показват, защото явно се смятат за признак на слабост. Примерно ако аз кажа на даден познат че обичам дадено момиче много, той би казал, а ти луд ли си какво се напрягаш толкоз за глупости и такива ми ти врели никипели. Често точно така став. Нали трябва да си мъж едва ли не, обикновените истински красиви чуства не трябва да те завладяват толкова, защото излиза че жената те оплела в мрежа и такива глупости. Аз лично крия често чуствата си защото не искам да обяснявам на този и на онзи защо изпитвам нещо, които примерно въпросното лице което ме пита не може а набляга на бързи и краткотрайни връзки. Баси нищо не обясних както трябва, но че ги има и такива каквито MZ4 ги описва спор няма има ГИ! 

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Със сигурност в доста сбъркан свят, щом откритото показване на божествени чуства като любов се смята за неправилно. Пример дадено момче обича приятелката си и отива с нея да се срещнат с част от приятелите му и да идат на Кино да речем. Но като стигнат до компанията примерно отказва да я държи за ръката или такива неща. Не че съм ставал свидетел на такива сцени но май ги има или греша!MZ4 написа:И аз тези причини фиксирах под репликата така са възпитани или са си просто такива.В какъв свят живееем

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
такива "мъже" не заслужават да са с жена 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
GaVrosH написа:Все пак не е като философията на тъпите сърби:
"Който не иска чуждото, не заслужава и своето"
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
GaVrosH написа:мъдро, ама в смисъл, че е простотия, дето само сърби могат да я измислят, ама ти какво очакваш, от тая страна тръгна чалгата, пък кво остава за това...
хахахаха ето това вече ми хареса много. Ми така е, и най-критичното е иначе че са по-развити като страна от нас като че ли, ма тва е друг въпрос! Простаци, то и ние имаме бол ма такива български теории за отношението към жените от наши хора не съм чувал!

- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:клатя_пръст: :клатя_пръст: :клатя_пръст:SILVER ARROW написа:GaVrosH написа:мъдро, ама в смисъл, че е простотия, дето само сърби могат да я измислят, ама ти какво очакваш, от тая страна тръгна чалгата, пък кво остава за това...
хахахаха ето това вече ми хареса много. Ми така е, и най-критичното е иначе че са по-развити като страна от нас като че ли, ма тва е друг въпрос! Простаци, то и ние имаме бол ма такива български теории за отношението към жените от наши хора не съм чувал!
не са по-развити, вече не, само имаха по-хубави пътища, ама американският народ се погрижи преди няколко години това да се промени. Иначе сега идват маймуните да купуват храна от Люлинската борса, тия кашкавал и 'алва не са виждали!