А за каква професия мечтаете сега?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
От близо година, година и малко съм решил твърдо, независимо какво ме бяха приели, да ставам програмист, по-специално в сверата на web програмирането. Повечето ми познати го считат за скучно и досадно, аз пък се радвам като дете на всяко ново приложение, което успея да завърша
. Различни хора, различни интереси...
Иначе както и Силвъра (него май го знам от един форум за F1) и аз по едно време мечтаех да ставам спортен журналист. Кой знае, един ден може да потдържам web site, за който да пиша и статии. Но това, поне за сега, си остава нереално.
Иначе както и Силвъра (него май го знам от един форум за F1) и аз по едно време мечтаех да ставам спортен журналист. Кой знае, един ден може да потдържам web site, за който да пиша и статии. Но това, поне за сега, си остава нереално.
Waste no time dreaming in vain.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ми аз няма да имам нужда от осигуровки докато спя 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- явор
- Летописец Виртуоз
Набирам гласове азChiLL_PiLL написа:явор написа:Министър на образованиеторулираш
П.П. Ама т`ва е напълно сериозно (бих си отказал обаче, ако направят нотариусите наследствени)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- ChiLL_PiLL
- Драскач
и аз сериозно се кефя на тая ти мечта,щото не всеки си е помислял да стане такъв! давам си гласа отсегаявор написа:П.П. Ама т`ва е напълно сериозно (бих си отказал обаче, ако направят нотариусите наследствени)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- greeny
- Пишете, о, братя
съжалявам че ще те разочаровам, но нямамТърговецът на кристал написа:Абе, greeny, един малък офтопик. Да имаш нещо общо с форума на slavishow.com?
Не ми се струва вероятно, ама реших да попитам, тия дни ми е тръгнало на познати оттам, та си пробвам късмета...
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.