Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

манипулации, мъжки манипулации според мен, ама не ми вярвай безпрекословно
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

GaVrosH написа:манипулации, мъжки манипулации според мен, ама не ми вярвай безпрекословно

Тя ще си прицени най-добре не се притеснявай. Според мен не е манипулация в случая, но това няма значение ако тя така или иначе не го обича! :wink:
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

и аз си мислех 4е с аманипулации до момента , в който не се появи пръстенът ...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

и тогава разбра със сигурност
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ако тя така или иначе не го обича
няма как да го "обичам", ние се познаваме от месец и малко...уважам го, възхищавам му се, разбираме се прекрасно, но обичта е нещо друго, както вече разправих някъде другаде :wink:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

kokteil_molotow написа:ако тя така или иначе не го обича
няма как да го "обичам", ние се познаваме от месец и малко...уважам го, възхищавам му се, разбираме се прекрасно, но обичта е нещо друго, както вече разправих някъде другаде :wink:[/quote]

Ахам ясно. Явно наистина твърде бързо се е развило всичко, а то си е казано че връзки които почват бурно не завършват добре, а тука даже и за брак говорим. Ами според мен не е нужно да изпитваш вина за това което си направила ти отказвайки му, но пък едва ли точно аз трябва да давам акъли по такива теми!? 8)
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

щом това, че се познавате отскоро е аргумент да не го обичаш, сигурна ли си че след време няма да го обикнеш?
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

не съм сигурна, но как да му го гарнатирам? не мога да го вържа за едната надежда... :roll: ох, много ви благодаря мом4ета , рулирате 8)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

е, явно сам си е виновен, явно твърде насилва нещата, не изчаква по-подходящия момент

но дали е по-добре бързо "НЕ" отколкото бавно и мъчително "не знам"
:?: :!:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ами мисля че в случаят е постъпила правилно и е решила да мине на бързото "НЕ". Любовта е странно нещо, но тя щеше да усети за месец и нещо ако все пак има вероятност това да се случи. Поне така мисля аз, че ако хора си допадат за нещо повече, стига и седмица две, даже понякога и даден миг. Може и повече време да отнеме спор няма, но както каза ти, въпросният човек е насилил нещата. Тук малко се приплитат работите като че ли с това че приятелят ти те желае, темата. Не може като не си сигурен, изведнъж да излизаш с пръстена и да предлагаш такива сериозни неща. Да всичко това е много красиво но и много рисковано и в случаят май се е получил обратният ефект. Първо той се е разочаровал от отказа, и второ притеснява и момичето което иначе толкова много обича! Ако я обича толкова трябва да преглътне и да и даде време, ако нещата се променят ОК, ако не по-добре да продължават и двамата напред. Това си е само и лично мое мнение. Като говорим за любов и такива неща, не може да сме сто процента сигурни за всичко. Все пак понякога колкото и клиширано да звучи всичко опира до сърцето и усещането, а не до чистият разум и рационализъм. Щом тя е усетила че нещата не са наредени на сто процента за да приема значи е постъпила правилно, дори и да е сгрешила не трябва да излиза че е фатално. Един Господ си знае. Баси доста сложно стана, ма като се говори за такива неща така става. Аз затова викам да не благодари, неща благодари само на Гавроша, че аз като се разпиша така дълго май само я обърквам допълнително, ама какво да се прави, кат се опитвам да помогна, а нямам необходимият опит в тези неща такава мацаница става. :roll:
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

интересен е и въпроса дали той е постъпил правилно:
от една страна тази съвсем директна инициатива е справедлива към него самия, защото има право да знае какво изпитва тя.
от друга страна (поне доколкото разбрах аз), коктейлът му е дала да разбере още преди това, че не е желан, и за това аз възприемам постъпката му по-скоро като манипулация, защото според мен с тази постъпка, която се възприема твърде дълбоко от жените, той се е надявал да наклони нещата в своя полза, а в крайна сметка е причинил мъка и на двамата
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

GaVrosH написа:интересен е и въпроса дали той е постъпил правилно:
от една страна тази съвсем директна инициатива е справедлива към него самия, защото има право да знае какво изпитва тя.
от друга страна (поне доколкото разбрах аз), коктейлът му е дала да разбере още преди това, че не е желан, и за това аз възприемам постъпката му по-скоро като манипулация, защото според мен с тази постъпка, която се възприема твърде дълбоко от жените, той се е надявал да наклони нещата в своя полза, а в крайна сметка е причинил мъка и на двамата

Много добре казано. Ми то в такива моменти винаги има две гледни точки, и може би във всяка си има доза истина. Пък и може би просто човека си е бил много влюбен и не му се е чакало, а е трябвало. Хлътнал е здраво и решил да опита всичко, обикновено така става, както писах и в предишният си пост търсил е щастие, а наистина излиза че само болка и на себе си и на нея приченява. Гадна работа. Дано нещата между него и коктейлът все пак бързо се оправят че в момента наистина май само и двамата страдат.

Баси тази тема трябва да се прикръсти на "Искрено и Лично"! 8)
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Не съм познавач на човешките отношения, но ако един човек те кара да се чувстваш виновна, че не отговаряш на чувствата му, според мен, както каза Гаврош, просто те манипулира. Сигурна ли си, че наистина те обича? Защото някои хора имат навика да се влюбват в представата, която биха имали за себе си, ако даден човек е с тях и започва едно тръшкане, един чудесии... Когато човек наистина обича, мисли първо за другия и не го кара да го гърчи, както ти се гърчиш. Има си начини да ти каже какво чувства без да притеснява така, ако иска.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

коктейла спомена, че той бил тип "мачо", ако разясни по-подробно какво има предвид ще добием по-ясен поглед върху нещата...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ами , Вихр, имам предвид, че той е "ценител" на женската хубост както той се изрази и бройката на момичетата, с който е спал е доста голяма за възрастта му . това не пречи да е прекрасен човек , в смисъл човечен и мъдър.
дали е било манипулация това с предложението да му стана съпруга- по-скоро не, защото той е решителен , когато иска нещо, го прави или просто действа, за да стане. до тук -страхотно, това наистина са качества на истински мъж.обаче...
зад предложението "Искаш ли да станеш моя жена", човек трябва да заложи със сърцето си "обещавам да те почитам и уважавам, закрилям и обичам в болест и здраве, лошо и хубаво..." :roll:
дали би могъл да ми вре4е тия вси4ко неща ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ просто защото сега ме иска? бракът е сериозно нещо. ти отдаваш всичко от себе си на 1 човек и трябва да си 100% сигурен, че утре някое по-сладко същество няма да ти влезе под кожата.а няма как да е сигурен при положение, 4е ме познава от толкова кратко време и двамата сме толкова млади...нито съм му се доказала, за да е сигурен в мен, нито нищо.... :roll:
както и да е, това не променя чувството ми на безпомощност и тъпа болка :? разговорът предстои дове4ера , онзи , за който ви споменах по-нагоре ...бъдете с мене :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”