Германската Бундеслига
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Германската Бундеслига
Кой е вашият фаворит и вашият любим отбор ?
Нямам любим отбор в Германия. Преди бях за тези, в които има българи. Постепенно обаче такива там почти не останаха. Един Чавдар Янков, който е резерва в Хановер и един Марян Христов, който е контузев във Волфсбург. Байер вече е без Бербатов. Мюнхен 1860 отдавна се раздели с Боримиров. Балъков се отказа от Щутгарт. Марто Петров отиде в Атлетико. Така че, сега ми е безлична бундеслигата. Само знам, че съм против Байерн. 
Да живее отбора на Форум СУ
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Абе кво ви пука за Байерн? Прав е Добрев - всички против Байерн. Те и в Германия всички го мразят този отбор, като излязат да гостуват из Дойчланд има направо парадна програма по посрещането на отбра, наречен ФК Холивуд. Кан е замерван с банани и всеки път е посрещан с викове като на маймуна. Така че не е по-различно от нас, като ЦСКА или Левски гостуват из България. Иначе моят любим отбор е Волфсбург. Не защото играят много добре, а защото съм живял там доста време, пък и Марто Петров накара хората там да знаят къде е България.

Wer ist deutscher Meister?
BVB Borussia !!!
Тоя рефрен не съм го чувал от...еее 10 години май минаха. Въпреки това - отраснал съм из тоя край, винаги са ми били любимци, от момента в който биха Юве за шампионската, през момента в който ръководството им забрани да си разменят екипите, защото излизало много скъпо...
, та до ден-днешен.
BVB Borussia !!!
Тоя рефрен не съм го чувал от...еее 10 години май минаха. Въпреки това - отраснал съм из тоя край, винаги са ми били любимци, от момента в който биха Юве за шампионската, през момента в който ръководството им забрани да си разменят екипите, защото излизало много скъпо...
Get High or Fly Tryin`
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя