Ювентус
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Виж сега Moriarti.Абсолютно си прав,че в Юве е пълно с наемници,но за съжаление това е ситуацията в днешния футболен свят.Верността към феновете и даден клуб е на заден план пред заплатата,която ще получава даден играч.Дори най-святите неща за един клуб вече се продават свободно.Например смяната на емблемата на Юве.Това си е чиста проба емблема-реклама,чиято цел е напълно ясна.Същото се случи и с Челси(любимият ми отбор от Англия допреди 4 години).Сега емблемата им е жалко подобие на тази на Манчестер Юнайтед,а не онзи величествен лъв с инициалите на отбора.Наистина има някои играчи от сегашния отбор,които се раздават и им пука за Юве.За Недвед няма какво да говорим.Той е моторът,двигателят,въоще човекът,който движи "Старата госпожа".Дел Пиеро - макар и он няколко сезона да не е в кой знае каква форма самото му присъствие в редиците на отбора има значение.Той вече е легенда за отбора и когато тимът беше изпратен в Серия Б всички погледи бяха отправени към него,а именно дали ще остане или не.А той каза просто и лаконично:"Аз обичам този клуб".Трезеге и Буфон макар и не толкова големи любимци като двамата по-горе също показаха своята лоялност към тима не веднъж и два пъти.И ако има моменти когато тази комерсиална черупка на днешния футбол се разчупва макар и за малко то това е в такива трудни моменти,когато любовта и лоялността на играчите към някои клуб дал им много се прояви.А истинските феновете ценят точно това,защото те винаги за зад любимия си отбор,докато играчите се сменят и в историята остават само тези,които феновете са издигнали в култ.Това е мнението ми.ФОРЦА БИАНКОНЕРИ
Последно промяна от THE_PARASITE на 30 Авг 2006, 13:49, променено общо 1 път.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
FORZA JUVE
Del Piero, Nedved, Buffon - ето това са футболисти. Яд ме е малко за Канаваро че напусна и се присъедини към дебелия балет. Дзамброта също ми харесва много. Радвам се че поне отиде в Барса, друг мой любим отбор.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър