Хандбал
Модератори: ники, Methuselah
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хандбал
предполагам има, обаче - някой да ми каже повечко за спорта (условия за тренировки, преподаватели, изпити, часове и т.н.) 
the shadow proves the sunshine
- Гост
- Пишеща машина
Мда има. Един колега е в отбора. Ходи на състезания с/у други университети и не са пълна скръб доколкото знам... Иначе за условия
и такива работи нямам идея...
и такива работи нямам идея...
Последно промяна от Гост на 03 Авг 2005, 01:00, променено общо 1 път.
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
tereshkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
чак сега ви виждам темата. да, има женски отбор по хандбал и изобщо не е в чак такова драматично състояние в каквото си мислите. две години подред ставаме 3-ти на университетското. аз го играя капитан на отбора през тия последни годинки и ако те интересува нещо повече спокойно може да питаш

Keep on smiling! 
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
tereshkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
никой за нищо не те юрка, докато не стане време за състезания. хора има за тренировките. често се случва да тренираме и с момчетата и става интересен спаринг
в крайна сметка ти си решаваш! ако не ти хареса спорта, който си записала, винаги може да се прехвърлиш.. досега никой не е имал проблем с треньорката 
Keep on smiling! 
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ами благодаря за информацииката
има време, ще си помисля какво да записвам, но определино хандбал-а си ми харесва, винаги съм обичала да играя, друг е въпросът дали ставам за тоя спорт изобщо
да попитам друго нещо, че се присетих - тази година в Люлин ли са тренировките? 
the shadow proves the sunshine
-
tereshkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да ти кажа не знам, но предполагам, че пак ще са там. трябва да тренираме на академика, но там други хора си плащат за залите и естествено нас не могат да ни набутат в графика, сещаш ли се.. а в тоя спорт няма значение колко си висока, ако това те притеснява. важното е да имаш мерак
)))))
Keep on smiling!