Английска висша лига

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

Аз бих добавил и Уест Хем - никога не са печелили дори титлата в Англия, какво остава за КЕШ/ШЛ, но пък винаги са били отбора с най-силната школа на Острова и абсолютно винаги са имали най-лудите и верни фенове :D

Иначе аз от 96-та съм фен на Челси, тогава наистина бяха невероятни - с Гулит, Дзола, Ди Матео, Виали, Марк Хюз, Денис Уайз... Но в последните няколко години не ме вълнуват особено, защото с парите и простотията на чукчата милиардер отбора напълно си загуби идентичноста. Стигна се дотам един от най-симпатичните английски отбори да се превърне в най-мразеният :evil:
Life is killing me...
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

KarmaPolice написа:Аз бих добавил и Уест Хем - никога не са печелили дори титлата в Англия, какво остава за КЕШ/ШЛ, но пък винаги са били отбора с най-силната школа на Острова и абсолютно винаги са имали най-лудите и верни фенове :D
:thumbright:

Едит: Уест Хям са взимали КНК и FA Cup, така че и те си имат постижения...
Последно промяна от sunbreeze на 19 Сеп 2006, 21:46, променено общо 1 път.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Нямат но са част от нея и нейната история и до преди няколко години мачкаха яко, пък и граха и финал миналата година в Шампионската Лига и бяха лицето на Английският клубен футбол. ! :roll:

Никога Арсенал не са били част от лицето на английския футбол в Европа. Има четири тима от острова, за които може без никакви уговорки да се каже, че са най-великите английски клубове - Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Нотингам Форест и Астън Вила - единствените, триумфирали на европейска сцена. Разбира се, в това съзвездие най-силно блести звездата на Ливърпул - нещо, което мога да призная, въпреки че съм фен на Юнайтед.
Така си е, и аз хич не ги харесвам Ливърпул,но когато печелят европейската титла, година преди ЦСКА да ги отстрани, са били със 11 играчи(трима шотландци) от острова в състава си. Подобно е положението и с Нотингам, а Вила са имали само двама чужденци. Те са били лицето на англииския стил ! Естествено оттогава насетне футбола се е изменил много но все пак.... :wink
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Абе, в момента в Англия АРСЕНАЛ си е No1! :twisted:

Преди много ме кефеше и Астън вила, но в последно време малко ме разочароват :x :? .

Не съм голям фен на футбола, мейд ин Ингланд- може повредата да е в моя телевизор, но тея хора /в повечето случаи/ играят доста бааавно и еднообразно. А националният им не е толкова лош- просто късмет нямат момчетата. :twisted:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е, ако ще говорим за фенове - къде забравихте Милоул?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

И още нещо...Селтик са много по-голям отбор от Нотингам и Астън Вила в европейски мащаб :!:

Естествено, защото в Шотландия трябва да се преборят с Хартс и Хибс за евроквота. Нормално от 100 участия да постигнат все нещо... :wink:
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Не си го спомням, ама си спомням 1967 като взеха КЕШ :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз лично не мисля,че СЕЛТИК са по-класни от Астън Вила в момента.Относно успехи мисля,че НОТИНГАМ ФОРЕСТ няма нужда от коментар заради двете си поредни титли в КЕШ !
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

independiente написа:в Англия АРСЕНАЛ си е No1! :twisted:
На Франценал не им е там мястото.Знаете ли колко англичани има в отбора ?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Добре де, и к'во от т'ва?! Щом имат футболисти от различни националности, значи 1. имат възможност да ги привлекат и 2. Ареснал представлява предизвикателство за играчите. И успехите на клуба показват, четова е доста удачна политика. Или вие искате като по комунистическо време да затворим трансферния пазар и да си гледаме "чисти" клубни отбори?! Т'ва в днешно време е безумие, даже и ние вече си имаме негър в националния, к'во говорим за клубовете изобщо.
И последно- никой не споменава Челси, въпреки че при тях положението не е много по-различно. Даже доскоро нямаха англичанин в титулярния си състав.
Факт е, че Арсенал играят добър футбол, независимо от националния си съства :!:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

El_Salvador написа:
НОТИНГАМ ФОРЕСТ няма нужда от коментар заради двете си поредни титли в КЕШ !
И в това се събира цялата им история в евротурнирите...
Тва няма никакво значение,при положение,че са достигнали европейския клубен връх и то в две години т.е защитили са титлата си!
Последно промяна от THE_PARASITE на 22 Сеп 2006, 11:15, променено общо 1 път.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

^PrincessA^ написа:И успехите на клуба показват, четова е доста удачна политика.Факт е, че Арсенал играят добър футбол, независимо от националния си съства :!:
Зад тези успехи стои един от най-добрите треньори в света,факт. Срамота е в такъв отбор да липсва кореняк,англичанин.След напускането на Ашли Коул и Сол Кямпбъл,групичката от "туристи" се измъчи с Астън вила,Ман Сити,М'боро и надделя над Хамбургер със съдийски аванти. При това,беларуският национал Хлеб заяви,че комуникация със звездите в отбора няма,а Анри говори с определени съотборници.Усеща се лек безпорядък,породен от многото националности.На мен лично ми става болно като в България докарват некадърни чужденци като Да Зади,Якирович и пр. за да заемат мястото на млади наши проекто-национали,визирам Манолов или един Иво Иванов,да речем.Далеч съм от мисълта,че чужденците в Арсенал са некачествени,напротив.Какво ли мислят обаче тамошните фенове на артилеристите,виждайки една артилерия от чужди момчета,преоценени и надути звезди в техния храм ? Тоз сезон за Арсенал ще го докаже,че съм прав.Ще видите !!
^PrincessA^ написа:И последно- никой не споменава Челси, въпреки че при тях положението не е много по-различно. Даже доскоро нямаха англичанин в титулярния си състав.
Джон Тери,Франк Лампард,Ашли Коул,Уейн Бридж,Шон Райт-Филипс,Джо Коул - принцес,това е половината национален отбор на Англия !!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”