Няма смисъл да сте за или против... Това не е нещо задължително и не е вредно за здравето
"За" или "против" църковния брак?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
,
аз съм съм за и не защото съм вярваща,а защото според мен е красиво,романтично.напоследък няма много етични хора ,няма много красиви и весели неща в ежедневието.тогава какво лошо двама влюбени,независимо дали са вярващи,да изживеят един красив и неповторим момент,който ще помнят цял живот
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
ами красиво е да са пред олтара,разменят им някакви коронки..и разни други неща..не съм се омъжвала още да знам всики подробности,но е по-красиво и по-празнично от това леля в костюм да чете реч писана преди 40 години по соц време,то и залите в гражданското са такива...потискащи
Ами.. аз също не съм омъжена, но съм присъствала - дълго "пеяние" от попа, обиколки около.. там каквото е на масичката
... храта отстрани се изнервят... карат те да целуваш кръст
...
Така, де.. всеки си знае за себе си. Аз предпочитам да е в някоя градина, макар и с лелки и чичковци, но смятам те също да са ми гости:)
Ако изобщо стигна дотам
Така, де.. всеки си знае за себе си. Аз предпочитам да е в някоя градина, макар и с лелки и чичковци, но смятам те също да са ми гости:)
Ако изобщо стигна дотам
Re: .
Е, да... Ама тук някак не е така. И аз така си мисля, че си ги представяте, затова има толкова отговори "за". Освен тези, които са си вярващи, де.дани написа:на мен ми харесват сватбите от американските филми...
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
всеки си има мнение.определено сватба в бг църква няма да е като по-филмите,но мисля,че пак ще е хубава. а иначе за тези т ип американските-според мен не е проблем да си организираш и такава-то вече къде и как ли не може да се ожени човек-на самолет,под вода,с парашут-за всеки вкус има по нещо 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: .
Ааа, моля ти седани написа:но е по-красиво и по-празнично от това леля в костюм да чете реч писана преди 40 години по соц време,то и залите в гражданското са такива...потискащи
От друга страна - добре че харесвате американския тип сватби, иначе сватбените агенти ще умрат от глад. Защотот такава сватба трудно бихте организирали самостоятелно
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да бе да!
Аз ще си я организирам моята сам! Да плащам на агенти?!?! само през...нечий труп!!! Лятото присъствах на великолепна сватба, организирана изцяло от самата булка и беше просто перфектно! Ко пречи и един младоженец да си я организира...с малко помощ от булката де!
Онзи ден гледах за пореден път "Сърдити старчета" - лудата комедия за ония риболовци дето се караха само...
Та те организираха сватбата на децата си и слушайте каква беше тортата: триетажна, като фигурката на младоженеца беше най-отдолу, а на булката най-отгоре. Булката държеше въдица, а на кукичката беше закачен младоженеца и надпис: Още един клъвна на въдицата на Мелъни! Якооооооооооооо!!!

Аз ще си я организирам моята сам! Да плащам на агенти?!?! само през...нечий труп!!! Лятото присъствах на великолепна сватба, организирана изцяло от самата булка и беше просто перфектно! Ко пречи и един младоженец да си я организира...с малко помощ от булката де!
Онзи ден гледах за пореден път "Сърдити старчета" - лудата комедия за ония риболовци дето се караха само...
Та те организираха сватбата на децата си и слушайте каква беше тортата: триетажна, като фигурката на младоженеца беше най-отдолу, а на булката най-отгоре. Булката държеше въдица, а на кукичката беше закачен младоженеца и надпис: Още един клъвна на въдицата на Мелъни! Якооооооооооооо!!!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"