Най-добрият ти приятел те желае...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ice Lady написа:
SILVER ARROW написа:
Други неща са му се въртели из главата ясно. Ами какво да се прави както казах и преди в повечето случаи рекламата на Спрайт си е истина. И все пак, има изключения, а по втория въпрос, ако съм много близък като приятел с момиче, не бих се намесил в нейният живот интимно стига тя да не иска иначе ще си я възприемам като приятелка. Много зависи от момичето де! 8)
И от момчето 8)
Най-вече, макар че отговорността за запазване на приятелство зависи и от двамата, но все пак товара пада върху момчето, защото винаги е по-трудно да си остане Само приятел с дадена дама, докато от женска гледна точка е по-лесно да си бъдеш приятел с момче, което ти отделя време. Баси дискусията дето се получава тука! :wink:
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

SILVER ARROW написа: разбираш какво имам в предвид!
Да :)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ice Lady написа:
SILVER ARROW написа: разбираш какво имам в предвид!
Да :)
Е това е най-важното. Баси можеше да го ударим на ЛС, то стана като чат тука ама нищо. Все пак дискусията вярвам ще е в полза и на други хора. Защото въпроса приятел или нещо повече, винаги е на линия при едно голямо приятелство между момиче и момче!?! :wink:
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

GaVrosH написа: следващият път като чуеш "всички _____ са ______" , не се шашкай толкова :wink:
Ами аз така правя, но когато всичките ти близки приятели твърдят, че грешиш, започваш да се съмняваш в убедеността си. И си правиш каквото смяташ, че трябва, но гледаш все пак да се допиташ до някой друг. Поне аз така правя. 8)
То направо стана чат :P
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ice Lady написа:
GaVrosH написа: следващият път като чуеш "всички _____ са ______" , не се шашкай толкова :wink:
Ами аз така правя, но когато всичките ти близки приятели твърдят, че грешиш, започваш да се съмняваш в убедеността си. И си правиш каквото смяташ, че трябва, но гледаш все пак да се допиташ до някой друг. Поне аз така правя. 8)
То направо стана чат :P
Мда и все пак слушай и приятелите си, защото никак не е сигурно че моите тези са правилни, понеже съдя по себе си-не че излиза по тази логика съм уникален и други не мислят като мен но все пак. Абе луда работа, честно тази реклама е върха на Спрайт наистина те кара да се замислиш. Преценявай на място, при други бъдещи приятелства с момчета обикновено предполагам че може да прицениш още като видиш по какъв начин те гледа, иска ли той да сте приятели или нещо такова. нали има някакъв бит че жените винаги разбират когато са желани по-онзи начин или поне аз така си мисля ако не съм в заблуда отново. Абе успех и сори ако преди някой те е разочаровал след дълго приятелство в един пост намекна за нещо такова. А иначе не е баш чат, твърде дълги постове вкарваме за да причеслим всичко тук като чат в тази тема. Да пишат и други все пак защото темата е интересна определено!
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

абе, що мяма най-добрата ти приятелка те желае? дискриминация
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

GaVrosH написа:абе, що мяма най-добрата ти приятелка те желае? дискриминация
Верно че трябва да има и такава тема, макар че подобни случаи са много много по-рядко срещани според мен, но също така не са изключени! :roll:
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

да, пък и отговорите по нея ще са много по трудни
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

GaVrosH написа:да, пък и отговорите по нея ще са много по трудни
Но и доста по интересни от наша гледан точка! :P
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

именно, така че дами, можете да заповядате :arrow:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

SILVER ARROW написа: Най-вече, макар че отговорността за запазване на приятелство зависи и от двамата, но все пак товара пада върху момчето, защото винаги е по-трудно да си остане Само приятел с дадена дама, докато от женска гледна точка е по-лесно да си бъдеш приятел с момче, което ти отделя време. Баси дискусията дето се получава тука! :wink:
Ахахах, мило момче! Не знаеш как може да обича едно момиче и колко предано може да бъде! Ако си мислиш, че вие сте по-малки изкушения от нас, лъжеш се.
Ами то е казано така заради рекламата. Приемете го и като и най-добрата ти приятелка те желае. И тази тема живо ме интересува. :wink:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Ох, не мога да сварвам да отговарям :( Ама така е по-забавно :D
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ice Lady написа:
SILVER ARROW написа: Най-вече, макар че отговорността за запазване на приятелство зависи и от двамата, но все пак товара пада върху момчето, защото винаги е по-трудно да си остане Само приятел с дадена дама, докато от женска гледна точка е по-лесно да си бъдеш приятел с момче, което ти отделя време. Баси дискусията дето се получава тука! :wink:
Ахахах, мило момче! Не знаеш как може да обича едно момиче и колко предано може да бъде! Ако си мислиш, че вие сте по-малки изкушения от нас, лъжеш се.
Ами то е казано така заради рекламата. Приемете го и като и най-добрата ти приятелка те желае. И тази тема живо ме интересува. :wink:
Права си, момичетата може да обичат най-истински според мен, дано не се заблуждавам, затова ги признавам, но ако говорим за предобладаващите случаи мисля че момчетата по лесно си се поддават на хормона и може да налетят на най-близката си приятелка от колкото обратното. Може и да греша де, знае ли човек!
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Re: Най-добрият ти приятел те желае...

Мнение от dormouse »

Ice Lady написа:Случвало ли ви се е? Как се справихте? Споделете малко опит. При мен нещата приключиха с прекратяване на приятелство, което си мислих, че ще трае цял живот, но само като приятелство.
няма какво да обяснявам....същия случай е и при мен
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Тук си прав. При вас малко хормонът взима преимущество... но пак си е до човека. Има и доста момичета, които биха налетели. А иначе. И двата пола могат да обичат еднакво според мен. Но както някъде вече беше споменато вие по не си признавате, и когато обичате и когато ви боли. А ние сме склонни да преувеличаваме нещата и ако ни е скучно, да си въобразяваме, че сме влюбени в първия срещнат, който ни се усмихне, едва ли не. И после естествено да леем горещи сълзи. Затова се създава такова усещане според мен. Но разбира се, пак всичко си е до човека. А отговорността винаги е в желаещия, независимо дали е момче или момиче:)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”