Най-добрата ти приятелка те желае
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Най-добрата ти приятелка те желае
Има ли въобще такова животно?
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
еми...случвало ми се е... не е неприятно, но когато се получи нещо по-интимно между вас, не можеш да се отървеш от опасенията :"Ами сега какво направихме, нали уж приятелите са за цял живот, а сега ще станем двойка и като двойка ще сме известно време заедно,после ще се разделим и какво ще стане- ще изгубя едновременно и човека, когото обичам, и най-добрия си приятел..."
тези опасения поне при мен развалиха романтиката, но за сметка на това си запазихме приятелството, което е най-важното....
Абе, сконфузна ситуация е да се влюбиш в приятел, не трябва да се смесват двете неща...
тези опасения поне при мен развалиха романтиката, но за сметка на това си запазихме приятелството, което е най-важното....
Абе, сконфузна ситуация е да се влюбиш в приятел, не трябва да се смесват двете неща...
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Другата тема не изчерпи ли въпроса за влюбения приятел? Според мен проблемите и на двата пола са идентични в подобна ситуация.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ето тва се случи преди 3 лета и не ме питайте дали е истина, просто защото аз така поетично си разказвам историите
:
Аз бях най-добрата приятелка на едно момче , той на мен също, но аз не му се доверявах толкова, колкото той на мен. Дълго време беше така, докато аз не се влюбих в него.Много. ..Не позволих това да се отрази на приятелството до една ве4ер в която коктейл молотов се запали и скочи върху него ( момчето)
ми той вдигна барикадата набързо и така се случи най-голямата любов , няколкогодишна и в животите и на двамата
не съжалявам 
Аз бях най-добрата приятелка на едно момче , той на мен също, но аз не му се доверявах толкова, колкото той на мен. Дълго време беше така, докато аз не се влюбих в него.Много. ..Не позволих това да се отрази на приятелството до една ве4ер в която коктейл молотов се запали и скочи върху него ( момчето)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Вихр, теб да не те е пожелала твойта най-добра приятелка , че питаш? 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
направо не знам какво да правя, ще се побъркам още малко!
не, всъщност аз не обичам въобще понятието най-добър приятел, не зависимо в мъжки или женски род. не наричам никого така, но пък същевременно имам много приятели, които може би го заслужават и все пак не определям никого за най-добър
а пък темата я пуснах, защото ми е интересно как би изглеждала такава ситуация, защото обратната ми е по-ясна. повечето отговори обаче, като гледам, са еквивалентни на тези от другата тема, пък аз очаквах съвсем различна картина...
а колкото до мен - някъде постнах, че едно момиче ме беше обявила за неин най-добър приятел (въпреки протестите ми), но после станаха едни работи... пък после станаха едни други работи... и в крайна сметка сега сме просто приятели и вярвам, че никога между нас не може да има нищо вече (което е добре)
не, всъщност аз не обичам въобще понятието най-добър приятел, не зависимо в мъжки или женски род. не наричам никого така, но пък същевременно имам много приятели, които може би го заслужават и все пак не определям никого за най-добър
а пък темата я пуснах, защото ми е интересно как би изглеждала такава ситуация, защото обратната ми е по-ясна. повечето отговори обаче, като гледам, са еквивалентни на тези от другата тема, пък аз очаквах съвсем различна картина...
а колкото до мен - някъде постнах, че едно момиче ме беше обявила за неин най-добър приятел (въпреки протестите ми), но после станаха едни работи... пък после станаха едни други работи... и в крайна сметка сега сме просто приятели и вярвам, че никога между нас не може да има нищо вече (което е добре)
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър