Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

Извънземно, да не са твои китарите и дрехите :lol: :lol: :lol:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

izvynzemno написа:я...кой номер стая е това?!
:lol:
Аааа теб май те видях в блога ми...дали е същия човек...
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

izvynzemno написа:я...кой номер стая е това?!
:lol:
Ами не знам...не съм го питал...ти за коя намекваш :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

имам един въпрос!! ще бъдем 4 момичета както казах в две свързани стаи
прерових всички въвможни списъци с класации за общежития-и за първи курс,и от втори нагоре-името на едната ми съквартирантка(чието име успях да разбрах) не фигурира никъде!! на 4-тото момиче така и не му разбрах името.да не доворим,че освен аз и съученичката ми , с която подадохме молба да сме заедно- за никой друг не пише да е в нашата стая???!!!
как е възможно това??
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохол :lol: или нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години :?
Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

един рокаджии, двама рокаджий, трима рокаджий :shock:
efegee
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

Juliana, не бях аз ,едва ли ще ме сложат в стая с две момчета :lol:
neicheva87, аз бях :D
jantex, не намеквам за никоя стая, но искрено се интересувам :roll: :D
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

sapio написа:
jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохол :lol: или нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години :?
Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.
Ти не каза ли ,че си търсиш квартира :roll:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: ,

Мнение от Мила »

Дани, сигурна ли си че другите момичета са първи курс? Защото доколкото знам сега ще има прекласиране за горните курсове - ликвидационни сесии и тн...? може да са по-големи
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Re: ,

Мнение от softy »

дани написа:освен аз и съученичката ми , с която подадохме молба да сме заедно- за никой друг не пише да е в нашата стая???!!!
как е възможно това??
Нали има квота и за класиране по социални критерии, което излиза по-късно.
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

Ами и аз се настаних в стаята си. Съдбата ми отреди блок 42Б :D и стая 433 :( . Блока е перфектен(в пъти по добре от този в който живея в момента :D ) домакинката ми се стори доста печена само дето стаята е барака но .. ще видиме с колегите какво ще правим :)
Жалко че още не ги познавам... :?
Поне вече имам план за прекарване на времето(в началото) - коридора е широк покрай вратите на асансиорите така че отваряме вратите :arrow: слушаме радио :D и играем ХЕК :)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

/

Мнение от Dani »

да,знам,че предстоят още класации,но едното момиче вече трябва да е класирано,защото се е записала и си е оставила доста неща в стаята.въпреки това не я намирам в списъците :roll: .за другото нищо не знаем -само казаха,че ще има със сигурност 4-та,но не се е записала още.както и да е .дано да са свестни и да си паснем!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

кога смятате окончателно да се настаните св общежитието?
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Алейййййййй не знам при вас как са стаите, но един мой съученик е в 23А.И вчера ми прати снимка от стаята си. беше ПОКЪРТИТЕЛНО ! Такава мизерия и в най-смелите си фантазии не бях виждала.
Така знам че е в много от стаите. Дано поне повечето от вас имат късмет, а не като неговия :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Nikince написа:Алейййййййй не знам при вас как са стаите, но един мой съученик е в 23А.И вчера ми прати снимка от стаята си. беше ПОКЪРТИТЕЛНО ! Такава мизерия и в най-смелите си фантазии не бях виждала.
Така знам че е в много от стаите. Дано поне повечето от вас имат късмет, а не като неговия :)
Това не е ли блок на УНСС - там съм чувал, че са много по-зле от СУ общежитията :?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”