Е, значи мога да се радвам, че лично познавам бъдещата Лара Крофт 2sunbreeze написа:Аз пък исках да стана спортна журналистка - да ходя по мачове без пари пък даже и да ми плащат, или археоложка. Второто ще стана живот и здраве, от първото не съм се отказала още.
Много са написали, че са искали нещо, но реалността ги е отказала.
Е, не е виновна реалността, нея ние я променяме, така че всичко си зависи от нас.
Аз може накрая да бърша масите в някоя долнопробна кръчма, ама поне ще знам, че не съм се отказала от мечтите сиИ докато си бърша масите пак ще се боря за това, което искам
Какви мечтаехте да станете като бяхте малки?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Emi-az pyk im popravqh zybite.be6e me jal da operiram-vse pak ne znaeh dali posle 6te jivnat:)EleiN написа:И азStark написа:Ветеринар![]()
Оперирах си играчките
За сърце,което иска-няма нищо невъзможно!!!
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Първото нещо, което исках да стана е боклуджийка
много ме кефеше как се возят хората отзад на колата
После обаче ми ми дойде акъла в главата и най-често професията, която си избирах, беше свързана с поредния гледан филм
Иначе малко off-topic около 2 години упорито навивах нашите да ми вземат слон за домашен любимец...
Иначе малко off-topic около 2 години упорито навивах нашите да ми вземат слон за домашен любимец...
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Първо исках да стана лекарка, после минах през певица, диджейка, полицайка, адвокатка. От всички тези се отказах. Мечта, която си поддържам и сега е да стана писателка. Кой знае, може и да стана.
Засега се занимавам с езици, което ми стана мечта на 14 годишна възраст, та значи съм осъществила вече една мечта. 
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Смятай какви колежки ще има особено в моят факултет. Супер, ще бъде интересно определено. Аз като малък исках да стана машинист, не ме питайте защо, кефеха ме много влаците, дори и сега ми е приятно да пътувам с влак, нищо че е адски бавно и не много комфортно. Е вече не искам да съм машинист разбира се и на мен ми дойде акъла в главата но преди исках. Сега лошото е че вече не знам и аз самият какъв искам да стана!sunbreeze написа:Айде, айде Лара Крофт....на малкия пръст няма да може да ми стъпиjantex написа: Е, значи мога да се радвам, че лично познавам бъдещата Лара Крофт 2![]()
![]()
![]()

- greeny
- Пишете, о, братя
май много сме се събралиМечта, която си поддържам и сега е да стана писателка.
то аз вече съм, ама никой не знае, като изключим учителя ми по литература
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- Night_Wolf
- В началото бе словото
То и аз вече съм написала някои неща, но знам ли, предполагам,че чак като/ако ги публикувам ще се считам за писателка. Засега пиша само за собствен кеф и без мисъл за публикуване и слава.greeny написа:май много сме се събралиМечта, която си поддържам и сега е да стана писателка.
то аз вече съм, ама никой не знае, като изключим учителя ми по литератураама както вече казах ще си публикувам някой ден шедьоврите и ще стана известна. само ми трябва издател. до тогава ще съм някоя луда адвокатка като али макбийл, че все пак парички трябват
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хеx, ама българите все с чужбина се оправдаватNight_Wolf написа:То и аз вече съм написала някои неща, но знам ли, предполагам,че чак като/ако ги публикувам ще се считам за писателка. Засега пиша само за собствен кеф и без мисъл за публикуване и слава.greeny написа:май много сме се събралиМечта, която си поддържам и сега е да стана писателка.
то аз вече съм, ама никой не знае, като изключим учителя ми по литератураама както вече казах ще си публикувам някой ден шедьоврите и ще стана известна. само ми трябва издател. до тогава ще съм някоя луда адвокатка като али макбийл, че все пак парички трябват
Пък то и в България малко трудно се става известен писател. Тук нещо не четем своите книги и писатели. Май в чужбина ще трябва да се пробива.
Дори да пробиеш като писател в България, в чужбина пак е -> абсурд!!!!
The only thing Columbus discovered was that he was lost!

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"