Неподходящи съквартиранти
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки.
(бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам.
Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ (
бях се поизнервила, не се гордея с това
) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини. 
Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване.
За протокола, атеистка съм.
Та, от всяка националност и религия можеш да попаднеш на всякакви хора.
Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала.
Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване.
Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Анна написа:Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки.(бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам.
Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ (
бях се поизнервила, не се гордея с това
) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини.
Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване.За протокола, атеистка съм.
Да не би да си отличник по психология
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Никога няма гаранция, че ще си паснеш със съквартирантите си..даже е почти сигурно, че винаги ще има нещо, което да те дразни... Казвам го от опит, вече 6-та година живея сама и съм имала доста съквартирантки
В момента не живея на общежитие, ама пак не си харесвам съквартирантката, късмет какво да се прави
Просто малко търпение и толерантност трябва..ако не ти изнася...се изнасяш 
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Мда последните думи от поста ти, са особено точни в случая. Някои имат и късмет и си пасват със съквартирантите си от раз, но сигурно бройката на тези късметлии си е малка. С навлизането особено на Демокрацията в БГ, вече има какви ли не хора и е трудно да си паснеш с някой непознат повече от сега, преди предполагам че по-лесно е било макар че сигурно съм в грешка!

- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ами не не си
Сега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам"
и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
realsugar написа:Ами не не сиСега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам"
и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/
![]()
![]()
Мда точно затова става въпрос. Аз ще си имам проблеми в това отношение защото не съм луд по купони, ама какво да се прави всеки с проблемите си!

- izvynzemno
- Пишете, о, братя
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
А на мен са ми казвали, че студентски град е весе едно 5 години на лагерizvynzemno написа:ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи
The only thing Columbus discovered was that he was lost!