Неподходящи съквартиранти

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

честит рожден ден, Ели!!! :oops:
:occasion7: :occasion4:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Еййй, благодаря ти много :P :P :P
...All eyes on me!...
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки. :lol: (бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам. :) Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ ( :oops: бях се поизнервила, не се гордея с това :oops: ) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини. :)

Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване. :lol: За протокола, атеистка съм.

Та, от всяка националност и религия можеш да попаднеш на всякакви хора.

Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала. :)
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Интересен пост. Винаги има проблеми когато непознати хора се събират на едно място. Едни си допадат други не, зависи и от толерантността на хората един към друг. Но решение винаги има, желая на повечето бъдещи студенти бързо да си паснат с новите съквартиранти!
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Анна написа:Сега ще съм втори курс, но за първия успях да сменя пет съквартирантки. :lol: (бтв, не по неразбирателство, просто така се получи) Та ще се опитам да те успокоя: една от тях беше туркиня и е едно от най-чудесните момичета които познавам. :) Винаги си делеше храната с мен и другата ми съквартирантка, черпеше ни с разни неща, а когато се късах от рев около изпита ми по ЛТЗ ( :oops: бях се поизнервила, не се гордея с това :oops: ) тя беше човекът който ме прегърна и ми обясни че не си струва за такива глупости. Приятелите и също бяха готини. :)

Що се отнася до студентите по богословие, познавам само двама завършили, обожавам ги и двамата и бих живяла и с двамата с удоволствие. Даже така се случи че наистина живях с единия два три дни на едно пътуване. :lol: За протокола, атеистка съм.

Та, от всяка националност и религия можеш да попаднеш на всякакви хора.

Що се отнася до въпроса за местенето, една моя колежка имаше сериозни проблеми със съквартирантката си и просто отиде при домакинката да попита какво може да се направи. Тя и отговорила че има свободно легло в еди-коя-си стая и колежката ми се премести доста бързо и безболезнено, или поне на мен така ми се стори. Тъй че явно има начини, ако ножът опре до кокала. :)
:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Да не би да си отличник по психология :roll: Въпреки, че не се безпокоя за нищо в момента, твоя пост ми дойде много успокояващо :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Никога няма гаранция, че ще си паснеш със съквартирантите си..даже е почти сигурно, че винаги ще има нещо, което да те дразни... Казвам го от опит, вече 6-та година живея сама и съм имала доста съквартирантки :lol:В момента не живея на общежитие, ама пак не си харесвам съквартирантката, късмет какво да се прави :) Просто малко търпение и толерантност трябва..ако не ти изнася...се изнасяш :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Мда последните думи от поста ти, са особено точни в случая. Някои имат и късмет и си пасват със съквартирантите си от раз, но сигурно бройката на тези късметлии си е малка. С навлизането особено на Демокрацията в БГ, вече има какви ли не хора и е трудно да си паснеш с някой непознат повече от сега, преди предполагам че по-лесно е било макар че сигурно съм в грешка!
Изображение
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Ами не не си :) Сега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам" :lol: и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/ :lol: :lol: :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

realsugar написа:Ами не не си :) Сега всеки спазва принципа "Ш'прааа квот си искам" :lol: и ако евентуално нещо предявиш претенции, че нещо в съжителството не ти харесва, често се получава отговор: "Това си е моя живот, кой/коя си ти, за да ми казваш как ще живея" /преведено, от къф зор пък да не правя купони всеки ден, искам да се забавлявам/ :lol: :lol: :lol:

Мда точно затова става въпрос. Аз ще си имам проблеми в това отношение защото не съм луд по купони, ама какво да се прави всеки с проблемите си! :wink:
Изображение
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи :lol:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

ъъъ...аз....не живея в Студентски град :oops: такива неща се случват и в студения мрачен живот :lol: :help: :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

izvynzemno написа:ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи :lol:

Мда май ще съжалявам че не подадох документи за общежитие ма както и да е!
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

izvynzemno написа:ами мен са ме предупредили мои познати: в студентски град не се учи,ще си учиш в библиотеката на университета. И съм се настроила да уча там. А пък по общежитията ще ...правя други работи :lol:
А на мен са ми казвали, че студентски град е весе едно 5 години на лагер :?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Зависи дали обичаш да ходиш на лагер ;)
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Е започнах вече да се успокоявам. Ще видим след десетина дена дали ще си паснем, но се радвам, че някой най-после ми отговори на конкретния въпрос за местенето и т.н. :) Та благодаря ти, Анна :P
...All eyes on me!...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”