Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
,
имам един въпрос!! ще бъдем 4 момичета както казах в две свързани стаи
прерових всички въвможни списъци с класации за общежития-и за първи курс,и от втори нагоре-името на едната ми съквартирантка(чието име успях да разбрах) не фигурира никъде!! на 4-тото момиче така и не му разбрах името.да не доворим,че освен аз и съученичката ми , с която подадохме молба да сме заедно- за никой друг не пише да е в нашата стая???!!!
как е възможно това??
прерових всички въвможни списъци с класации за общежития-и за първи курс,и от втори нагоре-името на едната ми съквартирантка(чието име успях да разбрах) не фигурира никъде!! на 4-тото момиче така и не му разбрах името.да не доворим,че освен аз и съученичката ми , с която подадохме молба да сме заедно- за никой друг не пише да е в нашата стая???!!!
как е възможно това??
Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохолили нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ти не каза ли ,че си търсиш квартираsapio написа:Jantex, aко това не му се нрави да ми се обади. Нямам нищо против вечер да почивам, вместо банда рокаджий да ми къртят стаята.jantex написа:Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохолили нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Re: ,
Дани, сигурна ли си че другите момичета са първи курс? Защото доколкото знам сега ще има прекласиране за горните курсове - ликвидационни сесии и тн...? може да са по-големи
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Re: ,
Нали има квота и за класиране по социални критерии, което излиза по-късно.дани написа:освен аз и съученичката ми , с която подадохме молба да сме заедно- за никой друг не пише да е в нашата стая???!!!
как е възможно това??
Ами и аз се настаних в стаята си. Съдбата ми отреди блок 42Б
и стая 433
. Блока е перфектен(в пъти по добре от този в който живея в момента
) домакинката ми се стори доста печена само дето стаята е барака но .. ще видиме с колегите какво ще правим
Жалко че още не ги познавам...
Поне вече имам план за прекарване на времето(в началото) - коридора е широк покрай вратите на асансиорите така че отваряме вратите
слушаме радио
и играем ХЕК 
Жалко че още не ги познавам...
Поне вече имам план за прекарване на времето(в началото) - коридора е широк покрай вратите на асансиорите така че отваряме вратите
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
/
да,знам,че предстоят още класации,но едното момиче вече трябва да е класирано,защото се е записала и си е оставила доста неща в стаята.въпреки това не я намирам в списъците
.за другото нищо не знаем -само казаха,че ще има със сигурност 4-та,но не се е записала още.както и да е .дано да са свестни и да си паснем!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Това не е ли блок на УНСС - там съм чувал, че са много по-зле от СУ общежитиятаNikince написа:Алейййййййй не знам при вас как са стаите, но един мой съученик е в 23А.И вчера ми прати снимка от стаята си. беше ПОКЪРТИТЕЛНО ! Такава мизерия и в най-смелите си фантазии не бях виждала.
Така знам че е в много от стаите. Дано поне повечето от вас имат късмет, а не като неговия
The only thing Columbus discovered was that he was lost!